Un snack pentru o viaţă sănătoasă

Printre cele mai importante lucruri din viaţa noastră este mâncarea. Un stil de viaţă sănătos implică o hrănire corespunzătoare nevoilor noastre. Dacă stim cât de importante sunt mesele principale ale zilei, trebuie să ţinem cont că trebuie să se strecoare și câte două „mese” intermediare, pe care le numim gustări. Spun asta pentru că specialiştii din domeniul nutriţional recomandă cu tărie nevoia de a completa mesele principale ale zilei. De recomandat ca gustările să fie luate la cel puţin două ore după masa principală. Acestea pot consta în fructe, în amestecuri de fructe oleaginoase sau în proteine.

De ce?

 1.  Aduce beneficii organismului prevenind foamea si supraalimentarea la mesele principale. Potrivit unui studiu efectuat pe copii cu varsta de 7-8 ani din Edinburgh (Scoţia), a arătat că introducerea gustărilor în alimentaţie a contribuit cu peste un sfert din energia lor de zi cu zi.
 2. Nu îngrasă sau produc alte probleme de sănătate, atâta timp cât alegem corect alimentele din punct de vedere calitativ şi cantitativ. De aici rezultă menţinerea unei greutăţi corporale ideale. Un studiu american pe această tematică a găsit o diferenţă dintre persoanele care au sărit peste gustări şi cele care au ales să consume gustări. Excesul de greutate a fost semnificativ mai crescut la acele persoane care au sărit peste gustări, decât cele care au avut gustări.
 3. Prevenirea diabetului şi a altor boli, menţinerea unei alimentaţii sănătoase în timpul sarcinii, educarea copiilor şi adolescenţilor în adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

O idee bună de a completa mesele zilei cu o gustare este sub forma unui snack. Acum vă gândiţi: Ce snack? e nesănătos aşa ceva. Nu şi Campofrio Active Snack care schimbă definiţia snack-ului.

De ce?

 • smart, ideal porționat;
 • cu un conținut ridicat de proteine;
 • nutritiv;
 • delicios;
 • fără gluten;
 • fără lactoză;
 • fără coloranți;
 • fără potențiator de aromă;
 • puține calorii.

” Pentru o viaţă sănătoasă luaţi un snack, Campofrio Active Snack”

Dacă aţi achiziționat produse Campofrio Active Snack, acestea se pot înscrie pe site-ul http://www.activesnack.ro/ și poţi câștiga premii săptămânale. Campanie valabilă până la finalul lunii ianuarie.

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: