Tu cum ai grija de masina ta?

In ziua de astazi masina nu e un moft, ci o necesitate pentru a te deplasa cat mai usor si cat mai repede in diferite locatii. Nici nu te gandesti cat de mult iti usureaza viata o masina, iti poti da seama ca in anumite situatii poti ajunge in dificultate daca in ultimul moment nu te mai poti baza pe masina. Ca de exemplu nu mi-am dat seama de comfortul pe care-l aveam, pana cand intr-o dimineata am descoperit ca am pana la masina si a trebuit sa ma deplasez in ultimul moment cu un alt mijloc de transport.

Daca stii ca este necesar sa ai o masina, cum te ingrijesti de ea? Eu sincer sunt genul de persoana la care masina trebuie sa mearga perfect, daca nu e asa imi sta pe creier, mai ales cand are o anumita problema care trebuie remediata. De fiecare data cand se iveste o defectiune, anunt mecanicul iar dupa ce rezolva defectiunea, ii cer sa verifice toata starea masinii si sa schimbe orice este necesar. De ce? Cred ca e mai simplu sa schimbi ceva defect chiar daca nu e urgent, dar care poate sa defecteze si alte componente. Preventia poate fi considerata si in acest caz, mama sanatatii masinii tale. Reviziile si verificarile periodice sunt pentru a ne oferi siguranta in deplasari.

De fiecare data cand ajung la mecanic, pe langa faptul ca am o defectiune intervine a doua problema: Ce piesa de schimb sa folosim?

  1. Second-hand de multe ori nu imi recomanda sa cumpara, foarte posibil sa apara vreo problema.
  2. Cel mai ieftin ar fi….la fel nu ar dori sa imi puna cel mai ieftin dar trebuie sa imi arate toate optiunile.
  3. Vine recomandarea: nu este original dar este cea mai buna optiune din punctul lui de vedere.
  4. Punem cel mai bun ca nu e diferenta mare de pret.

Cred ca in general sunt genul de discutii, pentru a iesi cel mai bine financiar. Dar oare ar trebui sa ne gandim asa? Cred ca din toate punctele de vedere ar trebui sa alegi cea mai buna optiune din punct de vedere tehnic, sa primeze achizitionarea unui produs calitativ care sa ofere o functionare buna si indelungata. In timp vei vedea ca aceasta e cea mai buna investitie.

Cu aceasta ocazie va pot recomanda magazinul online Kparts care ofera sute de piese si accesorii, precum si pachete de revizie de buna calitate, acele elemente necesare unei bune funcționari a autovehiculului, pentru ca fiecare deplasare sa fie facuta in siguranta si confort.

Iar descrierea din cadrul magazinului lor se potriveste cu ceea ce gandesc eu:

Indiferent ca vorbim de un cablu de ambreiaj, de un set de directie complet sau de un filtru de combustibil, calitatea conteaza. Stim acest lucru si de aceea am ales sa aducem in fata dumneavoastra o gama variata de piese auto, de o calitate ireprosabila. De asemenea, ne dorim ca procesul de cumparare sa se transforme intr-o frumoasa experienta – astfel ca va asiguram si servicii impecabile de consiliere, consultantii Kparts oferindu-va toate informatiile necesare unei alegeri corecte.

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.