Top comedii 2019

Dacă mă uit în urmă la ce am vizionat în acest an, am doar două lucruri de subliniat: comedii și seriale. Tot ce a fost memorabil s-au desprins din aceste două categorii. Chiar dacă pare prea puțin variat, vizionările au reușit să umple golul lăsate de celelalte categorii, desigur finalul de an îmi va da oportunitatea să dau peste multe alte filme bune care foarte probabil le-am ratat.

Să ne rezumăm la ce se poate râde în acest anu sau cel puțin zâmbi:

Yesterday (2019)

Posibil să fie mai puțin cunoscut dar am fost surprins cât de bun este filmul, posibil că interacțiunea cu istoria, momentele comice cu cele emoționale i-au dat o nuanță romanțată, mai ales că în principal este vorba despre muzică.  Il gasiti pe DVD la Provideo.ro

Once Upon a Time in Hollywood (2019)

Da, Tarantino se înscrie aici la comedie pe anul acesta, prin ultimul său film veți vedea că își duce dialogul în această direcție mai mult decât de obicei. Ce îi Hollywood-ul? Entertaining până la capăt. Cum să îl descrii cel mai bine de la fața locului? Printr-un dialog spumos chiar dacă pare de multe ori serios e plin de umor.

Brittany Runs a Marathon (2019)

O comedie cu accente puternice de dramă, mai exact suferința de a-ți depăsi limitele într-o societate care îți distruge echilibrul personal. O continuă fugă de a excela și de nu fi looser în nici-o situație, de-a dreptul epuizant.

Plus One (2019)

Posibil comedia romantică a anului, mai exact filmul perfect de văzut împreună cu partenerul sau partenera. Un film bun care nu îți insultă inteligența ci chiar explorează anumite aspecte importante la o relație, desigur cu mult umor.

Always be my Maybe (2019)

A doua opțiune pentru cupluri, puțin mai siropos, dar drăguț, asa pentru o seară relaxată.

Late Night (2019)

Acest film e o comedie care te face să te simți, acel feel good movie, chiar îți lasă o senzație plăcută după vizionare. Cu așa o descriere cine stie ce credeți că am văzut.

Booksmart (2019)

Cea mai bună comedie cu adolescenți de anul acesta, după cum zice titlul filmului, comedie ca la carte fără să se folosească de clasicele “formule” ale filmelor de acest gen.

Good Boys (2019)

Iar cea mai “infantilă” comedie e cu “băieții buni”, care la o vârstă departe de adolescență fac tot felul de prostii, genul de stupizenii care sunt comice dacă sunt bine puse în scenă.

Long Shot (2019)

Seth Rogen și Charlize Theron sunt cuplul “awkward” dar cu multe faze comice, dar să vă asteptați la un umor caracteristic actorului că pe actriță nu cred că ați mai văzut-o în genul de situații cinematografice. Deci, foarte probabil să nu fiți pe aceiași lungime de undă cu “fumătorul”.

 

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.