#Thecon Sustine Bloggerii

De ceva timp m-am lovit de niste probleme de ordin tehnic cu privire la site si am incercat sa le rezolv pe cont propriu. La ce pricepere am in acest domeniu n-am reusit sa pun capat problemelor, chiar daca m-am informat prin diferite articole cautate pe internet. In cele din urma le-am lasat balta, plus ca nu doream sa investesc financiar in aceasta parte chiar daca ma deranja de fiecare data cand imi aduceam aminte.

Desigur rezolvarea a venit de la sine, am fost contactat de cei de la Thecon care au o campanie pentru bloggeri:

Da, echipa noastră de designeri și developeri își dedică gratuit două ore din timpul lor proiectului tău. Fie că îți dorești anumite intervenții asupra unui blog deja existent sau că ai nevoie de ajutor în crearea unui site, noi îți stăm la dispoziție timp de două ore. Gradul de dificultate al ”operației” depinde de cerințele tale.

Au rezolvat tot ceea ce le-am cerut, iar acum sunt mult mai linistit ca totul s-a intors la normal. Experienta cu echipa lor a fost una placuta si rapida fara prea multe discutii. Dacă si tu ai ceva de rezolvat las mai jos un link pentru a te inscrie: THECON SUSȚINE BLOGGERII

Cum funcționează?

1. Completezi
formularul

blog-step2

2. Discutăm
și lucrăm

blog-step3

3. Ne recomanzi
altor bloggeri

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: