Testare sampon anticadere si regenerare Rekze

In ingrijirea corpului este important fiecare aspect posibil iar preventia este preferabila prin aplicarea unor masuri inca de la inceput daca ne dam seama de o problema. Ca de exemplu eu mi-am dat seama ca am o problema cu o cadere excesiva a parului, lucru care nu l-am luat in serios. Daca stiam din timp in ce stadiu ma aflu posibil sa fii incetinit evolutia spre chelia finala.

Chiar daca de multe ori nu indica o problema de sanatate sunt cazuri in care  poate fi rezultatul ereditatii, al schimbarilor hormonale, al unor afectiuni sau o reactie adversa la unele medicamente. Stiu ca unii barbati prefera sa lase caderea parului sa isi urmeze cursul, fara sa o trateze sau sa o ascunda. Dar cred ca sunt din categoria de barbati care aleg sa urmeze unul dintre tratamentele disponibile pentru a preveni pierderea ulterioara a parului si pentru a-i reda cresterea.

Anumiti factori pot creste riscul de pierdere a parului. Acestia pot fi:

  • Istoricul familial de pierdere a parului
  • Varsta
  • Pierderea semnificativa in greutate
  • Anumite afectiuni, precum diabetul sau lupusul
  • Stresul

Cea mai frecventa cauza a pierderii parului este o afectiune ereditara denumita alopecie (chelie sau calvitie) cu tipar masculin (sau chelie de tipar feminin, in cazul femeilor). Se produce de obicei gradual, odata cu inaintarea in varsta, si are un tipar previzibil – retragerea liniei parului si zone de chelie la barbati (si subtierea firului de par la femei).

SEMNE ALE CĂDERII PĂRULUI

Prevenția este foarte importantă și din acest motiv trebuie să identificăm din timp când trebuie să ne îngrijoreze căderea părului și să acționăm împotriva acesteia cu un tratament adecvat.

Șamponul 63 a fost testat dermatologic și clinic. În urma testului clinic a rezultat că a îngroșat firul de păr cu peste 3% și densitatea părului cu peste 19% într-un grup controlat, în doar 4 săptămâni. Testul clinic a fost desfășurat pe un grup de 25 de persoane, femei și bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 67 de ani.

 

63 sampon Rezke este un sampon regenerant pentru creșterea părului cu o formulă unică, ajută la stoparea căderii părului, îndesirea acestuia, stimulând regenerarea cu peste 63 de ingrediente. Șampon anticăderea părului unisex cu rezultate dovedite clinic în 28 de zile.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: