Taticul si prima baita

Familia La-unison a decis sa faca un mic experiment al amintirilor, mai exact cum ne amintim fiecare dintre noi prima baita a copilului nostru.

A trecut trei ani de cand sunt un fericit tatic al unui baietel minunat iar experienta a fost una speciala, din care am reusit sa invat multe lucruri. Daca ma gandesc ca nici nu stiam cum sa tin un bebelus in brate, daramite ceva mai complicat, in cele din urma am ajuns sa fiu maestru tatic la ingrijire. Printre primele lucruri invatate au fost: schimbatul scutecului si baita periodica. Schimbatul scutecului se invata destul de rapid chiar daca de multe ori ajungi sa le pui invers, prea strans sau prea destrans.

Baita a fost ceva mai complicat chiar daca ni s-a oferit un demo la maternitate.

Deci la prima baita am procedat ca la formula 1, ca acei mecanici care asteapta la monopost sa schimbe anvelopele. Nu era vorba sa fie o baie extra-rapida, mai mult sa fim pregatiti cu toate uneltele posibile si daca ceva nu ii place repede sa rezolvam. Prima baita nici nu a avut loc in baie ci in camera noastra/lui la o temperatura ambientala ca in carti si termometru pestisor care tinteste perfect temperatura apei. Chiar daca toate au fost pregatite cat ma bine, bebelusului nostru nu i-a placut, a plans de numa, posibil sa ne fi simtit pe noi tensionati si sigur eram neindemanatici.

Chiar auzisem povesti ca sunt bebelusi care plang intr-una de fiecare data la baita, noi am fost norocosi, cred ca undeva la a patra baie s-au aliniat planetele si de atunci baia este una dintre activitatile preferate si extrem de relaxante.

Acum pot sa subliniez si cateva probleme de logistica, la un moment dat te saturi sa potrivesti temperatura apei cand pregatesti baia. Sa invarti cu mana sa te tot uiti la termometru daca e prea calda sau prea rece. Apoi clasicul cot ca sa iti confirme o temperatura buna. Toate au trecut si copilul este mare si nu trebuie sa fim foarte atenti pe partea asta. Dar vine al doilea copil si ma bucur ca am gasit o rezolvare la aceasta problema. Raspunsul este baterie de baie cu termostat, nici nu stiu cum nu m-am gandit pana acum la o asemenea rezolvare.

De ce este ideal o astfel de baterie?

  • fara risc de oparire- fiecare isi aduce aminte momentele atunci cand dai din greseala pe apa prea calda
  • ajustarea debitului-mai usor de controlat
  • oprire de siguranta la o anumita temperatura setata
  • limitator de temperatura ajustabil

Pentru alte beneficii specifice fiecarui tip de baterie puteti sa le gasiti in magazinul online NeakaisaPe langa o multime de variante la bateriile cu termostat, veti gasi si obiecte sanitare pentru amenajarea baii sau produse pentru amenajarea casei. Aici vei întâlni o varietate de peste 8.000 de produse de la producatori de top din categorii diverse, astfel incat casa ta să fie amenajata în stilul tau.

 

 

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: