Sri Lanka, pofta ce-am poftit-o

Ieri dupa-masa am ajuns la destinatia in care vom ramane cel mai mult in Sri Lanka: plaja Nilaveli.

E superb.

E exact ce mi-am dorit.

Initial am facut rezervare la Sea Breeze Trincomalee pe booking, convinsi de pozele frumoase si pretul destul de piperat pentru o tara SE Asiatica: 230 lei pe noapte! Ajunsi acolo insa am gasit o baie murdara, camera infestata de furnici si… cel mai rau lucru… un gard de sarma in jurul marii!

Private beach la care te poti uita… dar in care nu poti intra.

Dupa putina agitatie si revolta, printre plansetele copilului flamand si obosit (era flamand pentru ca el de prea mult entuziasm nu mananca… saracul), am pornit in cautarea unui alt hotel si am cerut prin booking anularea fara penalitati pe baza pozelor pe care le-am facut la proprietate. Din fericire ni s-a aprobat, altfel faceam paguba 50 de euro.

In cateva minute am gasit pe booking un alt hotel cu aspect promitator: Hotel Cardamon. De data asta nu am fost dezamagiti!

Principalul lucru care a contat pentru noi a fost accesul direct la o plaja curata si frumoasa, iar al doilea lucru a fost curatenia in baie. Nu am cautat lux, dar asta am gasit!

Pretul e aproape la fel: 240 lei pe noapte, dar conditiile sunt ca de la cer la pamant.

Chestia e ca pe aceasi plaja sunt optiuni de cazare la 100 lei pe noapte… nu ne-am aventurat pentru ca ne-am dorit mult sa avem o experienta nepatata si pentru ca… let’s face it: nu sunt aventuriera si gandacii, soparlele, tantarii precum un milion de alte chestii, ma sperie.

Discutam cu cineva recent despre faptul ca din exterior vietile unora pot parea perfecte. Si trebuie sa spun, in acest moment scriu un articol de pe aceasta plaja and it’s kinda perfect! Asta-i pofta ce-am poftit-o.

Bineinteles, suntem aceasi oameni cu aceleasi probleme, neintelegeri si discutii si fobii si provocari, repetam aceleasi greseli magnificate de oboseala si stress.

Deci viata nu e perfecta… in mod normal. Dar pe plaja asta facem o exceptie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *