Şi bărbaţi mai slăbesc câteodată

Un an nou, o nouă provocare. Cred că fiecare dintre noi se gândeste să înceapă de la zero din mai multe puncte de vedere. Începând cu prima zi din an am să fac… Cam asta e în mintea oricăruia ce îşi propune un anumit lucru. Desigur n-ar trebui să înceapă un alt an ca să faci ceva cu privire la aspiraţiile tale personale. De recomandat e să acţionezi prompt la orice îţi propui să faci sau să rezolvi. Nu că lasă pe mâine, o problemă se rezolvă cât mai repede, că astfel se agasează, după care se agravează şi te trezesti că devine o greutate.

De aceea am să exemplific o rezoluţie personală de anul ăsta, ba chiar de anul trecut. Mi-am propus să fac mai mult exerciţiu fizic: alergări, forţă, mai multe ieşiri la un fotbal ori cu bicicleta, asta ca să mă menţin la o greutate constantă. Nu că aş avea probleme cu greutatea dar încet, încet ajung la limita maximă pentru înălţimea mea.

Ideea e că nu prea am luat în serios toată chestiunea plus că exerciţiile fizice ar trebui completate de un stil de viaţă sănătos, unde alimentaţia ocupă un loc important. De aceea am decis ca în perioada următoare să-mi dau un reset profesionist. Ajutorul vine de la profesionisti în domeniu, Limitless, care au un program ce m-a convins.

 

 

 

Structurat pe 3 etape în aşa fel încât să elimini orice piedică în parcursul tău spre obiectivul propus. În prima etapă vei afla originea problemelor, cunostinţele teoretice ale acestui program te ajută să îţi cunoşti problemele şi să le combaţi în mod practic. Mai mult de atât vei primi un plan de alimentaţie personalizat pentru nevoile tale. A doua etapă începe cu implementarea programului ce se potriveste caracteristicilor tale. Iar ultima etapă te va face să constientizezi ceea ce faci greşit şi îţi va fi mai uşor să înţelegi care e direcţia bună pentru un stil de viaţă sănătos.

Cum functioneaza?

IN PRIMA LUNA
In prima luna primesti un plan de alimentatie personalizat pe obiectivul tau. Este acelasi plan de care beneficiaza si clientii comunitatii LIMITLESS si care are la baza profilul tau nutritional pe care il determinam prin testul nostru online. In plus, din resursele noastre video, excelent documentate si prezentate, vei afla ABC-ul retetei de slabire LIMITLESS.
IN CEA DE-A DOUA LUNA
In cea de-a doua luna de program deja vei fi capabil sa structurezi un meniu sanatos si apetisant pentru tine si membrii familiei tale.
IN CEA DE-A TREIA LUNA
Cea de-a treia luna este dedicata chestiunilor de finete si detaliilor secrete care tin de implementarea pentru totdeauna a unui stil de viata cu adevarat sanatos si care nu mai permite surplusului de greutate sa revina vreodata in calea fericirii tale.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: