Sesiune foto de logodnă – Idei creative

Când vine vorba despre momentele importante din viaţa noastră fiecare dintre noi dorim să le surprindem prin fotografii reuşite care să le revedem peste ani. Sesiunea foto de logodnă e acel pas înainte de marele pas (înţelegeţi voi ce vreau să zic), şi necesită idei creative pentru a deveni memorabilă. Desigur următorul pas pentru a deveni memorabil sau unic este să fie ceva nemaintâlnit, ceva de care ai auzit dar defapt nu ai văzut.

Cam aşa am descoperit şi noi o ideie creativă pentru o sedinţă foto de logodnă altfel, ceva distractiv şi colorat. Fiind vorba despre pudră colorată pentru o amintire amuzantă suprinsă în fotografii frumoase.

Mai jos veţi vedea poze cu pudră colorată la sedinţe foto:

This slideshow requires JavaScript.

Pentru a comanda Pudra Colorata puteţi apela:
  • online in magazin
  • online pe pagina de facebook aici
  • pe OLX
  • la numarul de telefon: 0721 368 241
 Culorile disponibile sunt Rosu, Galben, Verde, Albastru si se vand in saculeti de 300 de grame. Pachetul cu toate cele patru culori costa 50 de ron plus costul transportului prin curier rapid.
Pudra facuta de noi este compusa din faina de grau si colorant alimentar. Produsul nostru nu este nociv pentru sanatate, fiind folosite doar produse menite pentru consum alimentar. Nu cauzeaza probleme daca este inghitit si este extrem de fin.
Nu recomandam pudra persoanelor cu alergie la faina, gluten sau praf.

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: