Semenic Extra cu notificare

Pentru prima dată aud o veste inovativă din lumea mezelurilor care să ţină pasul cu tehnologia din ziua de astăzi. Chiar dacă ne considerăm evoluaţi tehnologic din multe puncte de vedere, industria alimentară mi se pare că după procesarea produsului nu are nimic special care şă-ţi atragă atenţia prin inovaţie.

Până în momentul în care am aflat că cei de la Caroli Foods au lansat o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil, denumită Carolimetrul Termic.  Aceasta își schimbă culoarea în funcție de temperatura produsului, fiind verde atunci când ea este de sub 8°C și devenind galbenă când temperatura depășește 8°C.

Produsul beneficiar al acestei inovaţii este Semenic Extra, fiind prima #mâncarecunotificare.

La ce este util o astfel de invenţie?

  1. De multe ori merg în excursii şi chiar dacă alimentele sunt puse într-un container special nu stii niciodată dacă sunt la temperatura ideală. 
  2. Ai scos salamul din frigider şi l-ai uitat afară? Nici-o problemă, afli foarte repede la ce temperatură a ajuns produsul între timp.
  3. Esti asezat linistit la masa si nu-ti este frica de faptul ca salamul a stat prea mult afara, pentru ca te notifica cand e cazul.

One thought on “Semenic Extra cu notificare

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: