Seara de joacă

  1. Atacul dinozaurilor

 Triceratops, Pachycephalosaurus și Stegozaurul sunt pe poziții să apare cuibul de ouă. Spinozaurul împreună cu Coelophysis nu sunt impresionați de cei trei ierbivori și sunt pregătiți să atace.

Coelophysis mai mic si mai rapid încearcă să străpungă valul de apărare dar Triceratops îl zvârle cât colo cu ale sale coarne. Spinozaurul nu se sperie și atacă la rândul lui, dar Stegozaurul îl ținteste la fix cu a lui coadă spinoasă. Pachycephalosaurus se avântă înainte cu capul său puternic pentru a-i depărta pe cei doi prădători înainte să se dezmeticească.

Misiune îndeplinită. Încă o zi în care ouăle rămân în siguranță. Desfăsurarea poate avea diferite scenarii: a fost o dată când dinozaurii s-au împrietenit și nu au mai luptat.

 

    2. Hai să decupăm

 Cartea specială de desenat și apoi decupat este una dintre cele mai distractive activități care ne ajută să ne dezvoltăm dexteritatea. De la mașini, rachete la rățuste care abia asteptăm să le lipim pentru a vedea rezultatul final al muncii noastre.

Ce e important este că lucrul se face în echipă și fiecare ne alegem sarcinile de la început, ce este mai usor face copilul, ce este mediu ca și dificultate îl facem împreună iar cel mai greu revine părintelui. Această strategie ne ajută să avansăm mai repede, iar pași micului nostru proiect mai ușor de parcurs.

 

 

 

3. Nu te enerva părinte!

V-ați seama că defapt este Nu te supăra frate! care se manifestă altfel cu un copil mai mic implicat în joc. La început merge totul ca uns până-n momentul în care nu mai vrem să numărăm și durează un secol până aruncăm zarul. Important că încercăm să ne dezvoltăm concentrarea la ceea ce avem de făcut și să ne asteptăm linistiți tura.

Și la părinți se învață foarte bine răbdarea.

 

 

 

 

4. Micul meserias

Când zărim găleata plină de cuburi o luăm rapid și o răsturnăm pe podea, de aici încolo doar imaginația își face locul. Zilele acestea suntem micul meserias, ca și Castorul tâmplar din povestile recent citite.

Cuburile astea de lemn le folosim în diferite moduri de peste un an de zile fără să epuizăm ce putem construi. De la mașini, utilaje, turnuri cât mai înalte până la clădiri de diferite forme. Acesta vrea să fie o construcție cu turnuri în echilibru.

 

 

 

 

Cam așa arată o seară de joacă, fiind important să diversificăm cât mai mult activitățile. Dacă ajungi în pană de idei eToys este magazinul de jucării online care îți aduce cele mai noi jucării originale de la branduri cunoscute. O gamă largă de jucării de la jucării din lemn, seturi de construcție, puzzle până la eroi și personaje, toate fiind gata să aducă bucurie celor mici.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: