Scutecul de inot Konfidence

Vine vara, bine-mi pare, in gradina am o…  piscina gonflabila portocalie in forma de balena.

Nu stiu cum se face, dar prin zona noastra, vara a venit ceva mai greu si cu multe intreruperi. Cand in sfarsit si-a itit urechiusele, am umflat in viteza piscina, am echipat copilul cu scutecul de inot si l-am scos in curte la o balaceala (mai scurta de altfel, ca temperatura tot nu era pe placul meu).

Scutecul de inot pe care il folosim se numeste Konfidence NeoNappy si este un scutec gandit anume pentru orele de inot ale bebelusilor, castigator a o gramada de premii.

Desi in general folosim scutece OS (one size), in cazul scutecului de inot am optat pentru o potrivire fixa, ca sa avem certitudinea ca nu vom avea accidente in piscina. Trebuie sa adaug ca precautiile nu le iau pentru piscina gonflabila, ci pentru scosul mini-broscoiului la inot in societate.

Marimea potrivita pentru grupa de varsta 9-12 luni este L, iar acum la 10 luni se potriveste fix fix. Piciorusele si talia sunt mulate. Materialul (neopren) este usor elastic, dar nu foarte permisiv deoarece scopul e sa mentina toate accidentele, inclusiv urina.

Ca si aspect, seamana mai mult cu un slip sau o pereche de pantaloni scurti decat un scutec. Ie te uita ce scafandru…

De asemenea imi place faptul ca e foarte usor de pus pe bebelusul in perpetua miscare.

Scutecul de inot Konfidence se poate achizitiona de aici.

Deci… la spa inainte, mai voinici!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: