Produs in Romania: scutece textile Analuca AIO

Scutecele textile AIO sau all in one, au  componenta absorbanta a scutecului prinsa de carcasa impermeabila (poliuretan laminat sau PUL). Unele AIO sunt cu buzunar, iar altele, ca cel primit de la Analuca, sunt fara buzunar si am descoperit ca asta e absolut GENIAL.

E prima data ca testez brandul Analuca si pot sa spun ca imi pare rau ca nu l-am descoperit mai devreme deoarece ador totul la scutecele pe care le-am testat!

Primul lucru pe care l-am remarcat e textura diferita a materialului impermeabil. Mi se pare ca e mai gros si mai putin aderent, parca mai pufos la atingere.

Ca si dimensiuni, din prima mi s-a parut ca se aseamana cu Bumgenius. Experienta mea cu Bumgenius nu a fost una foarte buna. De vreo doua luni am renuntat, am pus Alicia in dulap si ma mai uit din cand in cand la el cu parere de rau, ca e frumos dar nu reusesc sa il fixez cum trebuie pe copil.

Din fericire, Analuca s-a potrivit ca o manusa!

In alte cuvinte, aspectul e similar, dar din punctul meu de vedere … nu rasare. Adica Analuca se potriveste pe Strengar, ceea ce nu se poate spune despre Bg.

Sidenote: Stiu ca foarte multe mamici se inteleg de minune cu Bumgenius… o fi oare al meu defect?

Revenind la inserturile noastre, acest AIO are 2 inserturi (…insertii?!) din 3 materiale suprapuse: fleece de canepa, microfibra si o tesatura stay dry de microsuede. Canepa este materialul cel mai indepartat de fundulet deoarece e cel mai absorbant. Urmeaza microfibra care indeparteaza umezeala si de aceea e ideal sa fie chiar sub stratul stay dry, iar bineinteles ca tesatura de microsuede este cea care vine in contact cu pielea.

Pe langa cele doua inserturi cusute de carcasa impermeabila, acest scutec vine si cu un booster din canepa.

Numai bine, il poti aseza acolo unde ai mai mare nevoie de aborbanta. Mai jos se poate vedea cum il asez eu pentru baietel.

O surpriza placuta a fost sa descopar ca in carcasa mai este incorporat un strat absorbant. Un insert sub acoperire.

Chiar si cu 3 inserturi + inca unul sub acoperire, scutecelul e subtire si a rezistat eroic 3 ore jumatate fara ca inserturile sa fie saturate.

Fara booster, doar cu cele 2 inserturi cusute, cred s-ar aseza bine pe un bebe micut.

In concluzie, ne intelegem de minune cu acest scutec! Si nici nu e scump. Scutecele Analuca costa 72-78 de lei si le puteti gasi aici.

Am mentionat ca sunt produse in Romania?

#produslocal #sustineeconomiaromaneasca

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: