Review & Giveaway: BumCheeks

Am descoperit un  nou scutec textil cu care ne intelegem foarte bine, este vorba de BumCheeks, primit de la MuniMuni, si este un scutec foarte ingust intre picioruse si foarte absorbant.

Modelul pe care il avem noi este minky verde, pufos si dragut.

Absorbanta e alcatuita dintr-un insert cusut de microfibra, ceea ce permite folosirea ca AIO pentru bebei proaspeti, si un insert lung de bambus, cu capse.

Pentru extra absorbanta, avem si un insert de noapte, tot din bambus, care si-a facut treaba ireprosabil pana acum.

Podul ingust intre picioare si elasticele moi, fac ca acest scutec sa fie ideal pentru grasunei.

 

Diferenta de design fata de celelalte scutece testate mi se pare enorma, in sensul ca BumCheeks acopera mai putin teritoriu pe fundulet si picior. In acelasi timp, dupa aproape 2 luni de folosinta, nu am avut nici un accident deci nu e afectata functionalitatea.

BumCheeks e un scutecel gandit de o mamica din Australia pentru fetita ei, folosind materiale organice si design-uri adorabile unisex.

Pentru voi, cititorii La-unison, MuniMuni a pregatit si o surpriza, oferind giveaway un scutec superb:

Alaturi de scutec, castigatorul va primi un insert de noapte si 2 linere din fleece.

Pentru a participa la concurs trebuie sa iti placa paginile MuniMuni si La Unison, sa ne lasi un comentariu in care explici ce te motiveaza pe tine sa folosesti scutece textile, si sa dai share public postarii. Participa la giveaway aici.

Castigatorul va fi anuntat in 1 August. Mult succes!

*Hai sa mentionez si eu de ce folosim scutece textile… Pe mine ma motiveaza dorinta de a nu polua planeta. Timotei nu a avut pielea sensibila niciodata deci nu m-a preocupat foarte tare subiectul, insa cand vedeam cat de repede se aduna un cos intreg de scutece care se vor degrada in 300-500 de ani, vedeam tot mai clar ca trebuie sa fac ceva ca sa reduc numarul de deseuri produse in casa noastra.

Ca bonus, e mai bine pentru pielea bebelusului si e benefic pentru buzunarul parintilor.

Voi de ce folositi/vreti sa folositi scutece textile?

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: