Reincarcare Orange, Vodafone și Telekom

Pentru că ne aflăm intr-o perioadă nefastă, nu mai putem să mergem fizic in anumite magazine pentru reincarcarea cartelei telefonului. Indiferent dacă ai nevoie de o reincarcare cartela Orange ori o incarcare Vodafone există o opțiune simplă în mediul online. Variantă care duce la o siguranță din multe puncte de vedere, limitarea contactului cu alte persoane fiind importantă în această perioadă. Mai mult de atât este important faptul că folosim propriile mijloace de a ne rezolva această problemă a creditului expirat sau lipsa unui credit pe cartela telefonului. O rezolvare care îți va ușura viața și pe viitor, iar după ce vei folosi acest serviciu îți vei da seama de timpul salvat.
La re-incarcare.ro totul se face online fără a te deplasa, rapid fără complicații: trebuie doar sa selectezi valoarea, datele de contact si sa faci plata. Website-ul executa sarcinile instantaneu in asa fel incat comanda clientului sa fie rapida si eficienta. Dupa acceptul Termenilor & conditiilor se trece in pagina de plata securizata pentru plata online. Imediat ce este confirmata debitarea contului dvs. cu valoarea aleasa, creditul telefonului va fi actualizat imediat. Observăm că este o reîncărcare simplă, din doi pași ti-ai finalizat întreaga operațiune. Folosind acest serviciu online vei reuși la fel de simplu și rapid să ajuți persoanele apropiate ție.
 În două tabele prezentate mai jos poți să te asiguri că îți reîncarci suma necesară pentru nevoile tale în ceea ce priveste folosirea mobilului personal.
Dacă optezi pentru o reincarcare online Orange las mai jos afisate valabilitatea creditului și perioada de grație pentru fiecare valoare de reîncarcare.
Dacă optezi pentru o incarcare Vodafone  las mai jos afisate valabilitatea creditului și perioada de grație pentru fiecare valoare de reîncarcare.
Daca urmarim cele doua tabele putem să vedem o diferenta in ceea ce priveste perioada de gratie, Orange reincarcare ne ofera mai puțin ca și Vodafone. În rest vedem că valabilitatea creditului nu este influențat foarte mult, poate mai puțin valabilitate credit la reincarcare Orange online, dar mă gândesc că nu sunt persoane care își fac reîncărcări de sute de euro.
Avantaje in folosirea re-incarcare.ro :

01 ACCESIBIL

Disponibil NON-STOP – 24 ore din 24.

02 SIGUR

Conexiune securizata fara riscul de furt sau pierdere a creditului ca in cazul cartelelor prepaid.

03 COMOD

Din fata calculatorului personal – fara deplasari inutile.

04 RAPID

Tranzactia se solutioneaza automat – in maxim cateva secunde – fara sa fie necesar sa-ti faci cont de client.

05 GENEROS

Poti achita reincarcarea si pentru un prieten, amic sau bunic.

06 VARIAT

Metode diverse de plata: Visa, Mastercard, I Transfer BCR/ I Transfer BT sau ING.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: