Protejeaza-ti telefonul

Primul lucru cand iti cumperi un telefon nou te gandesti cum poti sa iti protejezi cat mai bine noua achizitie. Pentru ca telefoanele smart cu touch-screen sunt de multe ori sensibile, trebuie o ultra-protectie prin intermediul foliilor de protectie.

5 lucruri utile in cazul folosirii foliei de protectie:

  1. In cazul in care ti-ai scapat telefonul pe jos, o folie de protectie din fibra de sticla reuseste sa preia din soc astfel ecranul nu se va mai fisura. “Sansele de a scapa un smartphone pe asfalt sunt direct proportionale cu pretul acestuia.” – Murphy

2. Prin folia de protectie pot fi evitate diversele zgarieturi din diferite situatii: daca il tii in buzunar/geanta cu alte obiecte, il lasi pe diferite suprafete s.a.m.d.

3. O folie de acest gen protejeaza ecranul telefonului de pete si reziduri. Nu toate telefoanele vin din fabrica cu un strat oleofobic, ceea ce inseamna ca dupa prima utilizare fara folie de protectie, ecranul va fi acoperit de amprente.

4. Mai multe de atat poate oferi protectie anti-reflex. O problema des intalnita este reflexia ecranului, de aceea sunt momente in care, datorita luminii puternice, nici nu iti dai seama daca telefonul este deschis sau nu. Foliile de protectie anti-reflex reduc acest efect si faciliteaza utilizarea smartphone-ului si in lumina soarelui.

5. De obicei ajungem in locuri aglomerate şi de multe ori nu vrei ca cel de lângă tine să nu arunce un ochi peste ceea ce faci. De aceea există folia anti-spionaj care impiedica pe cel de langa tine sa vizualizeze ecranul telefonului tau.

 

Dacă vă gândiţi să cumpăraţi o folie de protectie, în perioada 10 – 14 februarie le găsiţi la preț redus de pe https://www.smartprotection.ro, datorită campaniei lor de Valentine’s Day.

Pentru o protejare corecta a telefonului trebuie o instalare perfecta a foliei, in acest sens va las mai jos un ghid video:

Mesajul celor de la Smart Protection te previne sa faci unele erori la aplicarea foliilor:

“Foliile marca Smart Protection® sunt de calitate premium. Pentru a va bucura de ele la adevarata valoare si potential,sa va rugam sa respectati cu strictete instructiunile de instalare si intretinere.

Pentru ca Smart Protection® comercializeaza doua produse diferite ca si mod de instalare, respectiv Clasic Smart Protection (folie flexibila din polimeri elastomeri) si Ultra Smart Protection (sticla securizata), este obligatorie respectarea instructiunilor de instalare aferente fiecarui tip produs in parte.”

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.