Prospetimea cafelei din capsule cafea

În ultimul deceniu tot mai mulți consumatori de cafea din întreaga lume au adoptat o nouă metodă de a-si lua aportul zilnic de cofeină acesta fiind aparatul cu capsule de cafea, în care capsulele de cafea din plastic sau aluminiu, acoperite cu folie sau hârtie filtrantă care conțin zaț de cafea, sunt introduse într-un aparat care umple o ceașcă repede cu cafea plăcută.

Recipientele de cafea cu un singur serviciu pot reduce timpul necesar preparării cafelei și pot simplifica procesul de preparare, eliminând necesitatea măsurării porțiilor, aromelor și aditivilor din recipientele mari în vrac. De asemenea, pot ajuta la menținerea produsului neutilizat mai proaspăt, ambalând separat porțiunile separat, fără a expune întregul lot de alimentare la aer și lumină. Oxigenul este cel mai aprig dusman al cafelei, este ucigasul ei si din acest motiv, capsulele de cafea sunt fabricate din folie de aluminiu cu un film interior din plastic astfel incat sa fie evitat orice contact intre aluminiu si cafea. Acestea sunt inchise compact, iar oxigenul este redus in totalitate. Asadar, tehnologia capsulei de cafea este cea mai impresionanta metoda prin care aroma, prospetimea si savoare cafelei raman neatinse. Capsulele de cafea din hârtie pot fi identice din punct de vedere funcțional cu capsulele de cafea din plastic și metalice, dacă capsulele de hârtie sunt sigilate individual în pungi separate.

Cofeina este recomandată să fie consumată între 360 și 480 de miligrame pe zi, ceea ce înseamnă 6-8 cești de espresso, însă trebuie considerat și gradul de cofeină pe care îl are sortimentul de cafea ce este consumat. Băutorii de cafea trebuie să știe că aceasta funcționează ca un excitant al sistemului nervos și acționează ca un stimulent pentru memorie, fiind considerat un adevărat energizant. În plus, boabele verzi conțin nenumărate substanțe cu efect antioxidant. Din perspectiva efectelor asupra metabolismului, trebuie să reținem că fiecare dintre noi metabolizăm și reacționăm diferit.

Beneficii ale consumului de cafea:

  • Antioxidantii prezenti in cafea lupta alaturi de corpul tau impotriva radicalilor liberi. Dintre acesti antioxidanti, chinina, impreuna cu magneziul, sunt responsabili pentru o mare parte din protectia asupra organismului tau.
  • Creste continutul de fibre din organism – O cana de cafea contine aproximativ 2g de fibre, din totalul recomandat de 20g zilnic.
  • Scade riscul de diabet de tipul 2 – Un studiu efectuat de Dr. Frank Hu de la Harvard a dedus ca riscul de a face diabet scade cu 9% pentru fiecare ceasca de cafea consumata zilnic.
  • Stimuleaza sistemul nervos central si creste productia de neurotransmitatori precum serotonina, dopamina si noradrenalina, care imbunatatesc starea de spirit. De asemenea, doua cani de cafea pe zi scad depresia si previn riscul de accidente cerebrale.

Capsule Cafea – Kafferoma

Inventia capsulelor de cafea a revolutionat consumul de cafea, alimentand astfel popularitatea celei mai disctinctive bauturi – cafeaua neagra mica, puternica, aromata si robusta, cunoscuta sub denumirea espresso.

Care este procedeul obtinerii cafelei din capsule de cafea? Apa este pompată printr-un orificiu ingust cat un varf de ace pentru a-și crește presiunea. Apa fierbinte, de înaltă presiune, pompează prin cafeaua măcinată din capsula, eliberând aroma. O bucată de hârtie de filtru în partea de jos a capsulei oprește zațul de cafea să nu cadă în cafea. Cafeaua se scurge în ceasca pentru a te binedispune cu aroma si gustul ei pentru toata ziua.

Cu peste 400 de sortimente, am devenit unul din principalele magazine online cu o importantă gamă de capsule cafea din România ✅ Reușim să fim unici importatori la cel puțin 3 sisteme de espressoare și avem în portofoliu alte 11 pentru un total de 14 tipuri de capsule. Livrarea este întotdeauna gratuită pentru comenzile de peste 150 lei.

Ne dorim ca in fiecare dimineata sa ai parte de un moment extraordinar, sa iti rasfeti simturile si sa te bucuri de cafeaua ta preferata! Kafferoma te intampina cu o gama larga de sortimente de capsule cafea care te vor rasfata in fiecare dimineata!

CONTACT

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: