Produs in Romania: Scutecul cu buzunar Analuca

Acum ceva vreme am testat All-in-one de la Analuca si pe scurt, am fost impresionata: e un scutec genial.

A mai ramas de incercat scutecul cu buzunar OS (one size), iar modelul primit pentru testare are acest print cu tematica pariziana…

Printul e deosebit, nu l-am mai remarcat la nici o alta marca si imi place!

Din nou am notat pufosenia materialului impermeabil (pul), pe care nu am mai intalnit-o la nici un scutec textil. De asemenea, la introducerea inserturilor in buzunar am observat ca pul-ul e foarte putin catre deloc aderent.

La potriveala pe fundulet, este similar cu AIO, deci totul este bine pe acest front. Este un scutec suficient de permisiv: elasticele nu ii strang piciorusele dolofanelului meu si talia nu e prea rigida.

In ce priveste absorbanta, scutecul a venit cu 2 inserturi de dimensiuni diferite, din straturi de bumbac si canepa. Sunt mai groase decat inserturile de la AIO, dar sunt si ceva mai capabile, ideale pentru heavy wetteri.

Aceasta este partea cu bumbacul:

Iar aceasta este partea cu canepa:

Fiind vara, pustiul urineaza in cantitate mai mica, la cele 4 testari de durata intre 3 si 4 ore nu au fost niciodata saturate nici pe jumatate inserturile. Chiar se poate folosi doar unul din inserturi, ceea ce e ceva daca vorbim de un bebe de 10 luni.

Ca si pret este accesibil, preturile Analuca sunt intre 72 si 78 de lei.

Reiau ceea ce spuneam in recenzia pentru scutecul by Amelia: scutecele produse in Romania de mamici ce lucreaza de acasa, sunt lucrate cu atata grija si iubire, folosind cele mai bune materiale, incat se merita sa construiesti un stash exclusiv romanesc.

As vrea sa notez faptul ca nu sunt platita pentru aceste recenzii. Desi am primit produsele gratuit pentru testare, opiniile pe care le impartasesc sunt oneste.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: