Produs in Romania: Nastoorica

Iata ca am ajuns si aici: 10 luni de Timotei, 10 luni de cand sunt mamica si centrul preocuparilor mele e constituit de un mic tarator dolofan.

Fiecare luna (si saptamana) a venit cu surprizele ei si nici aceasta nu e mai prejos: dintr-o data micutul meu n-a mai vrut sa suga. Lumea inconjuratoare e prea interesanta, manutele ii sunt tot mai abile iar piciorusele au invatat trucuri noi.

Dupa cam o saptamana de ingrijorari, verificat obsesiv daca a facut pisu suficient si un episod de strigat la mama mea (care incerca sa ma ajute), am dat un search pe google si am dat de colierele de alaptare care, zice-se, il tin pe bebe ocupat in timpul alaptarii, ii dau ceva de facut ca sa nu se plictiseasca.

Ei, cum sa nu incerc?

Am ales un colier produs in Romania, creat de Nastoorica.

Colierul este lucrat din fire de bumbac si elemente lemnoase netratate (bilele si inimioara) din lemn de salcie.

Chiar daca scopul principal nu e estetic, mi-am dorit ceva pe gustul meu, ceva ce as putea purta cu placere.

Intrebarea e … functioneaza?

Oarecum. Inca de la primele folosiri, micutul a fost prea captivat ca sa faca altceva in afara de rontait colierul in cauza. L-am folosit cu succes ca diversiune la meciul de wrestling care se mai cheama si “schimbatul scutecului”, s-a dovedit foarte util in timpul unui drum lung cu masina si, mare surpriza! purtatul in wrap a devenit din nou posibil. Micutul meu care mai mereu se zvarcoleste, acum sta linistit si rontaie bilutele cu capul sprijinit pe pieptul meu.

Asta e grozav! Oricum colierele acestea se numesc nu numai coliere de alaptare ci si coliere de babywearing sau coliere pentru bebelusi. Bineinteles ca ei le adora: sunt colorate, rontaibile, moi, in forme interesante si sunt la gatul mamicii.

Cu suptul am dat-o la capat altcumva: oferindu-i sanul mereu si mereu am revenit incet la normal. Vina imi apartine pentru mini greva lui de supt, am facut neintentionat o rutina de alaptare rigida ce l-a conditionat sa suga numai in anumite conditii. Acum nu mai sunt probleme pe acest front si de aceea nu am insistat sa folosesc colierul expres pentru alaptare, ci il pastrez pentru momentele cand el e agitat sau vreau sa il pun in wrap.

Puteti cumpara colierul de aici sau puteti intra in contact direct cu Nastoorica.

#produslocal

#sustineeconomiaromaneasca

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: