Produs in Romania: Bebestrumf AIO

Nu demult faceam recenzia acestui scutec de la Bebestrumf, primul scutec romanesc al lui Timotei si unul din preferatele mele.

Intre timp am primit pentru testare si un AIO cu inserturi din bambus carbonic.

Modelul acestui AIO este de Halloween, cu bufnite pregatite de speriat pe aripioare si in rest o culoare simpla, bleumarin inchis.

Acest scutec este tot OS (one size), deci merge de la 3 la 15 kg, dar difera sistemul de reglare a marimii: in acest caz e cu capse, nu cu elastic butonierat.

Cele doua inserturi din bambus carbonic sunt cusute de scutec, iar pentru a adauga absorbanta se poate strecura un alt insert intre cele doua existente.

Pentru noi, acum ca e vara, e perfect asa cum e, dar peste vreo 3 luni sigur vom adauga un insert.

Partea care imtra in contact cu pielea bebelusului este din minky pufos de o frumoasa culoare crem. Ador materialul minky. E un material cu care pielea bebelusului meu se intelege bine, iar mie mi se pare ca e pur si simplu special.

Potriveala pe fundulet cred ca e ideala pentru un micut cu picioruse slabute, sau, ma rog, mai slabute decat ale strengarului meu.

Va tot ziceam ca are picioruse grase…

M-as fi bucurat de elastice mai permisive la picioruse, dar mamicile de bebei inalti si slabuti sigur jubileaza cand prind un scutec ce se potriveste asa. Nu pot fi toate scutecele potrivite la perfectie pentru toti copii si chiar ma bucur ca pot recomanda un scutecel care nu e pentru “bulanosi”. Oricum in timp elasticele se relaxeaza si noi il putem folosi chiar si acum: trucul e sa fixez al doilea rand de capse la o setare mai larga si, desi arata putin neobisnuit, copilul se simte comfortabil.

Pentru bulanosi ca al meu, Cristina (mamica din spatele Bebestrumf) face la comanda scutece cu croi mai generos si elastice relaxate… dar vezi, eu nu m-am gandit ca e bulanos si nici nu stiu cand a devenit asa pufos, ca parca in urma cu cateva zile era cat un cocean de porumb. Creste ca buruienile 😀

Puteti cumpara scutecele Bebestrumf de aici.

#sustineeconomialocala

#cumpararomaneste

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: