Polistiren – izolare casă

Polistirenul este unul din cele mai răspândite tipuri de masă plastică, cu un consum mondial enorm de câteva miliarde de kilograme pe an. Acest fapt este datorat unei întrebuinţări tot mai mare la construcţia sau renovarea locuinţelor. Utilizarea polistirenu-ului este recomandat pentru o izolare cât mai bună a locuinţei.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poţi face pentru casa ta este sa o izolezi termic la exterior. Ceea ce va duce la un confort sporit in locuinţă, desigur din punct de vedere al temperaturilor. Un alt atuu al izolaţiei exterioare este că iţi va proteja casa de incendii şi zgomot.

Constructorii, dar si locatarii, au inteles rapid care sunt beneficiile rezultate din acest proces:
-un confortul termic ideal
-o reducere semnificativă a consumului de energie şi a costurilor anexe
-o cresterea rezistentei la intemperii a cladirii
-o temperatură constantă având un impact pozitiv asupra sănătăţii

Si ce e mai simplu decât să comanzi polistiren online?

Ca de exemplu în cazul izolaţiilor exterioare cu polistiren, experţi ai sectorului de construcţii folosesc polistirenul expandat. De ce polistiren expandat si nu polistiren extrudat? Deoarece polistirenul expandat are o permeabilitate mai mare la vapori. Astfel polistirenul expandat lasa peretii mult mai bine să respire.

Ca în oricare locuinţă, se acumulează vapori de apa rezultaţi din diverse surse (gatit şi duş în princiapl). O mare parte din vapori se elimină prin diversele căi de aerisire, dar şi prin pereţi.

O izolaţie exterioara bună nu trebuie să lase umezeala sa intre in casa, aceasta trebuie totusi sa permita vaporilor sa iasa din locuinta. Astfel reducem riscul apariţiei mucegaiului si a igrasiei.

La magazinul Polistiren Online ai o gamă largă de produse şi un calculator termosistem: poti sa afli cat costa un termosistem cu polistiren expandat sau un termosistem cu vata minerala pentru fatada.
Foarte simplu, introduci suprafata dorita pentru termosistem, alegi tipul de termosistem (polistiren expandat/vata minerala). Ai posibilitatea sa-ti configurezi termosistemul cum doresti, poti alege adezivul pentru termosistem, diblurile, plasa dorita cat si necesarul de coltare cu plasa sau cu picurator.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: