Piese din dezmembrari auto in online

Reciclarea vehiculelor este dezmembrarea vehiculelor pentru piesele de schimb. La sfârșitul vieții lor utile, vehiculele au valoare ca sursă de piese de schimb și acest lucru a creat o industrie de dezmembrare a vehiculelor. Industria are diverse nume pentru punctele sale de afaceri, inclusiv șantier de demolare, șantierul de dezmembrare automată, furnizorul de piese de schimb auto și, recent, reciclarea auto. Reciclarea vehiculelor a avut loc întotdeauna într-o oarecare măsură, dar în ultimii ani producătorii s-au implicat în acest proces.

Procesul de reciclare a unui vehicul este extrem de complicat, deoarece există multe părți care trebuie reciclate și multe materiale periculoase de eliminat. Pe scurt, procesul începe cu inventarierea vehiculelor de intrare pentru piese. Roțile și anvelopele, bateria și convertorul catalitic sunt îndepărtate. Lichidele, precum lichidul de răcire a motorului, uleiul, lichidul de transmisie, agentul frigorific de aer condiționat și benzina, sunt drenate și îndepărtate. Anumite piese de mare valoare, cum ar fi module electronice, alternatoare, motoare de pornire, sisteme de infotainment – chiar și motoare complete sau transmisii – pot fi îndepărtate dacă sunt încă reparabile și pot fi vândute profitabil; fie în condiții de utilizare „așa cum este”, fie la un producător de remanieri pentru restaurare. Acest proces de îndepărtare a pieselor cu valoare mai mare din carcasa vehiculului cu valoare inferioară a fost realizat în mod tradițional manual. Un proces intensiv în muncă, care a însemnat că este neeconomic să îndepărtați multe dintre piese.

Pentru ca detin o Skoda Fabia am sa va dau un exemplu de piesa de schimb de pe site-ul dezmembrari-piese-auto.ro care au o gama larga de piese de schimb pentru Skoda.

Una dintre cele mai susceptibile piese sa se defecteze este compresorul de clima la Skoda Fabia.

Vânzarea de piese pentru vehicule la mâna a doua, deseori numite acum „piese verzi” din cauza beneficiilor lor pentru mediu, este la fel de veche ca și automobilul în sine. Reutilizarea pieselor de la „vehicule la sfârșitul vieții” este probabil cea mai mare poveste de succes în reutilizarea / reciclarea oricărui produs de consum. Achiziționarea unei piese „verzi” nu numai că economisește energie la fabricarea pieselor de schimb noi, dar și prelungește durata de viață a autovehiculului. Mai mult decât atât, expertiza industriei de reciclare a vehiculelor ajută la menținerea a mai multor milioane de automobilisti pe drum, oferind o alternativă rentabilă la piesele noi. Fără acest serviciu valoros, milioane de oameni ar fi refuzați mobilitatea de care au nevoie.

Avantajele utilizării pieselor din dezmembrari includ:

  • De obicei costă mai puțin de ½ preț pentru piese noi echivalente
  • Economisește cantități enorme de energie în fabricarea și transportul în întreaga lume a pieselor noi de schimb
  • Creează locuri de muncă
  • Sprijină mobilitatea socială

De-a lungul anilor a existat o oarecare publicitate proastă cu privire la piesele din dezmembrarile auto, dar cea mai mare parte a acestora provine fie de la producători de piese noi (care doresc ca clienții să cumpere piese noi scumpe și să nu aibă griji cu privire la promovarea dezinformării) fie diverse povesti indoielnice de la diferite persoane. Din păcate, acest lucru tinde să conducă la o generalizare a lucrurilor si o dezinformare pentru potentiali clienti. Consumatorii trebuie să înțeleagă că, deși există legislație care reglementează care întreprinderi pot demonta și depozita vehiculele cu motor, aceasta este foarte slab aplicată și există multe afaceri ilegale și neetice, de aceea trebuie sa fii sigur de unde cumperi ca totul sa fie transparent. Este important sa va asigurati dacă piesele pe care le achiziționați nu sunt furate si au fost verificate în prealabil pentru o funcționare corectă sau vor fi acoperite de o garanție dacă ceva nu merge bine.

COMANDA

  • o comanda, se poate trimite doar din fisa dvs., dupa ce v-ati autentificat cu username si parola
  • in cazul in care nu aveti acces la internet , comanda se poate primi si telefonic:
  • fix:0365-401080 int. 128,129
  • fax:0365-401080 int. 131
  • mobil: 0744-184521; 0740-768015;

 

 

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: