Our Mutual Friends – Dickens la TV

In ultima perioada urmaresc mai mult productii de televiziune decat clasicele filme. Acest fenomen este unul ascendent in randul cinefililor de pretutindeni, fapt demonstrat de migratia multor nume importante spre productia de seriale.

Calitatea seriilor de televiziune este de multe ori superioara si implica o mai mare originalitate. Chiar daca am adus un scurt tribut televiziunii de astazi, ma intorc in trecut pentru a va recomanda Our Mutual Friend de la BBC.

Eu si sotul de multe ori decidem sa incepem o anumita serie pentru a avea ce vedea impreuna. Daca inainte am vizionat This is Us acum ales o serie BBC de epoca, actiunea se petrece mai exact prin anii 1860 in Londra pe baza operei lui Dickens.

Dupa cum bine stim, stilul celebrului scriitor este unul complicat, acesta fiind preocupat de toate straturile sociale ale acelor timpuri. Constructia narativa ne prezinta o serie de personaje din diferite medii iar intalnirea dintre ele se face cu tact reusind sa te surprinda prin felul de a conecta lucrurile.

One thought on “Our Mutual Friends – Dickens la TV

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: