Osbtego – depozit online

Eşti în curs de a construi o locuinţă sau aceasta e meseria ta? Să stii că sunt tot mai multe opţiuni în ceea ce priveste cumpărăturile online în ceea ce priveste materialele de construcţii. Ce poate fi mai simplu decât vizualizarea unor produse într-un magazin online şi alegerea lor într-un timp cât mai scurt spre livrare. Organizarea tuturor resurselor implică şi reducerea timpilor de căutare în ceea ce priveste achiziţia anumitor materiale de construcţii. Mă gândesc că dacă esti de meserie constructor e oarecum neplăcut să nu fii organizat din acest punct de vedere.

Ca de exemplu Obstego.ro văd că e un magazin specializat pe lemn, am observat la categoria parchet o gamă largă la preţuri mici. Parchet laminat Kaindl Classic Touch  chiar ar arăta foarte bine într-un interior cu stil, iar la descriere lui găsesti că este: “Robust, autentic, ecologic, igienic, foarte rezistent în timp. Sunt nenumărate motive care vorbesc în sine despre podelele laminate Kaindl, suplimentar acestea sunt uşor de montat şi întreţinut.”

Plus câteva caracteristici de menţionat:

-Ecologice
-Rezistenţă înaltă la utilizare şi lovire
-Rezistent la lumină şi decolorare
-Certificat “Greenguard” – un mediu curat pentru copii/în şcoli
-Uşor de montat fără adeziv datorită sistemului ecologic Kaindl Loc
-Antistatic

De multe ori cauţi în mod fizic în nu stiu câte magazine pentru a găsi ceea ce îţi place de la nuanţă, dimensiuni şi alte caracteristici, când ai putea să parcurgi totul din spatele ecranului.

Pentru a comanda produsele prezentate pe acest site,  îi puteţi contacta prin telefon, fax sau email, unde reprezentanţii de vânzări acordă consultanţă şi toate informaţiile necesare finalizării comenzii. Acest aspect este unul extrem de important, o îndrumare cu privire la orice detaliu la care esti nedumerit este foarte binevenită. Mai ales că o livrare rapidă la o gamă largă de produse este un aspect la fel de important.

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: