Necesitatea unei platforme pentru magazin online

Cand vine vorba sa vinzi online pentru inceput anunțul simplu pe binecunoscutele noastre site-uri de anunțuri poate rezolva o parte a problemei. Dar vei avea constant apeluri cu privire la detalii despre produse: care este prețul, ce conține, ce culori avem, de unde suntem, unde se poate comanda, unde avem magazin s.a.m.d. Din acel moment iti vei da seama ca trebuie să pregatesti o anume platformă cu aceste informații, un site care să descrie cât mai bine ceea ce vinzi.

Este important sa cauti pe cineva priceput să ne creeze un magazin online. Ca de exemplu mie o cunostință mi-a recomandat să nu deschid un magazin online în adevăratul sens al cuvântului pentru că am un număr mic de produse. Așa că la îndemnul lui am apelat la un plugin de eCommerce pentru a integra în site un magazin online. Era pentru prima dată când aveam un magazin online, rudimentar dar în felul acesta ne-am extins și mai mult. În cele din urmă vizualizând statisticile acestui magazin ne-am dat seama recent că suntem plafonați doar la un anumit nivel de comenzi prin acest magazin. Avem anumite probleme care trebuie să le rezolvăm:

  1. Certificat de securitate pentru site, dacă pe viitor vrem să integrăm și plata online, ca datele clienților să fie în siguranță.
  2. Design mai atrăgător
  3. Un domeniu de sine stătător

Desigur toate aceste lucruri le scriu din propria experiență fără a apela la anumiți oameni pricepuți în fiecare domeniu. De aici vă dați seama și de cât de greu s-au urnit lucrurile, cel puțin în ceea ce înseamnă modul de vânzare în online. Stiu că există multe alte imbunătățiri care se pot face, multe la care poate nici nu m-am gândit, pentru că nu sunt cunoscător în acest domeniu.

De aceea poti oricand sa treci la un alt nivel, să creez un magazin pe platforma Blugento care este o platformă eCommerce pe care ruleaza multe magazine online, ce oferă clienților săi o mulțime de funcționalități pentru a vinde cat mai eficient. E de incercat  acest lucru pentru că oferă o experiență  și pune la dispoziție o serie de teme, unde îți poți personaliza aspectul magazinului așa cum dorești.

Ce te poate convinge?

Dace doresti o relansare a magazinului online urmând sfaturile celor de la Blugento. Câteva lucruri le-am punctat prin ceea ce am făcut până acum dar mai am multe de făcut.

Platforma ecommerce – Blugento

Simplu, complet, performant. O soluție construită pe fundația solidă a platformei Magento care oferă toate funcțiile necesare unui magazin online într-o soluție robustă și ușor de utilizat. Prin Blugento, îți poți lua grija de la infrastructura tehnică, și noi ne ocupăm de hosting, update-uri de securitate și dezvoltare continuă a platformei. Tu te poți ocupa de promovarea și creșterea brandului tău. “Platform for growth” este motto-ul nostru, și magazinul tău Blugento va scala odată cu creșterea vânzărilor tale. Plus cu Blugento, nu trebuie să-ți mai faci griji legate de hosting: soluția noastră este optimizată pentru Cloud, iar scalarea odată cu creșterea magazinului tău nu mai este o problemă.

Vânzări și Relații cu clienții

Orar: Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Telefon: 037 788 1060 / 0755 068 401

E-mail: contact@blugento.ro

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: