Muzica o experienţă senzorială cu subwoofere auto

Printre cele mai plăcute experienţe senzoriale se află sunetul, atunci când se propagă melodios asupra urechilor tale. Acesta poate lua contact cu tine sub diferite forme: voce persoanei iubite, susurul apei curgătoare, vântul ce adie printre crengile copacilor, ciripitul păsărilor, muzica preferată s.a.m.d. Omul modern captiv în mersul rapid al lucrurilor nu cred că mai reuseste să se delecteze cu sunetele primare ale naturii şi i acalea muzicii pentru a-şi linisti existenţa zbuciumată.

Primul contact cu muzica cred că îl are fiecare din partea părinţilor care-ţi cântă în diverse situaţii: că le eşti drag ori să te linistească. Iar primele momente de care îţi aduci aminte cu adevărat de muzică e undeva în adolescenţă, în afară de muzica clasică de prin desenele animate ale copilăriei, vezi Tom şi Jerry. Cred că undeva pe la sfârşit de gimnaziu şi liceu incipient am început să formez o pasiune pentru muzică. Pe atunci era marele boom al manelelor şi a dedicaţilor la radio, nu stiu cum nu s-a prins de mine genul acesta de muzică. Cam toţii prietenii erau în trend, cred că de obicei făceam rezistenţă la ceea ce eram expus prea mult timp. Oricum n-am sărit departe şi m-am oprit la muzica uşoară sau orice suna bine în boxe (de reamintit hip-hop-ul şi diferiţi DJ în vogă pe atunci).

Următorul pas de la a asculta la radio piesele preferate a fost pe un Pentium cu acel clasic Winamp. Boxele mici de pe lângă ecran, acel duo stereo extra mic nu suplinea nevoia de Watts în acel moment. Astfel următoarea achiziţie a fost un sistem audio care reda un sunet puternic plus avea un design frumos, doar era din lemn.

Dar in cele din urma in aceasta perioadă ascult muzică în majoritatea timpului in masină, dar parcă sistemului audio din masina ii lipseste un subwoofer auto care să redea perfect sunetul. De aceea am si pus ochii pe unul:

Subwoofer auto activ Hertz Dieci

Subwooferul auto HERTZ  DBA 200.3 este un sistem subwoofer activ, cu un difuzor  de 200 mm (8 “) si doua radiatoare pasive de aceeasi dimensiune, alimentat de un amplificator de 140 W incorporat in spatele incintei. Un panou de control este utilizat pentru a regla frecventa, nivelul si faza acustica în functie de propriul gust de ascultare.

Ori ceva mai complet ar fi unul dintre pachetele bass auto:

Pachet Subwoofer auto Hertz DST 30.3B + Amplificator Stetsom IR

Pachet de Bass cu subwoofer tip tub pentru un porbagaj tunat. Pachetul contine cel mai mic amplificator de pe piata si asigura o instalare rapida si usoara! Valoarea sa ridicata de manevrare a puterii este realizata datorita suprafetei din cauciuc butil in exteriorul membranei astfel asigurând o flexibilitate înalta.

Toate acestea le gasiti la Autolux plus multe alte accesorii si piese auto, ori o gama larga de alte tipuri de produse.

2 thoughts on “Muzica o experienţă senzorială cu subwoofere auto

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: