Mobilierul de baie pentru o armonie perfecta

De multe ori ne confruntam cu zile obositoare si situatii stresante, iar la finalul ei cautam sa ne relaxam sau se ne odihnim cat mai bine. Aceasta este un mod de reincarcare cu energie, sa ne gandim ca la un telefon, ca sa ai baterie trebuie pus mereu in priza, iar sursa noastra este relaxarea. Una dintre cele mai bune metode de relaxare este sa faci o baie sau un dus pentru a te detensiona cat mai bine.

O necesitate inca din primele zile ale vietii care se poate transforma intr-un remediu pentru corp si suflet. Stim cat de important este mediul ambient, temperatura si sentimentul de siguranta si relaxare. Experientele placute din joaca in baie din copilarie se reflecta si mai departe in viata de adult. Acel adult care tanjeste de multe ori dupa astfel de momente placute.

Dar de multe ori nu avem parte de experienta dorita dat fiind unele probleme din baia noastra. Putem enumera cateva dintre ele: temperatura ambientala mai joasa din cauza gresiei si faiantei, fluctuatie in privinta apei calde, lipsa unei cazi sau unei cabine de dus, debit scazut al apei s.a.m.d. Rezolvarea de multe ori este costisitoare ori nu ne chinuim prea mult sa imbunatatim situatia. Daca vei alege cu atentie finisajele si piesele de mobilier, poti imbina cu usurinta stilul practic si armonia vizuala, privind atent la modul in care fiecare element se incadreaza in spatiu.

In situatia noastra cred ca am rezolvat multe din probleme dupa cum urmeaza:

  1. incalzirea in pardoseala mentine o temperatura placuta la picioare dar si ambiental
  2. am ales o cabina de dus de tipul walk-in in locul unei cazi de baie, oricum copilul are cadita lui separat.

Ceea ce a ramas de rezolvat ar fi:

Un design care sa-ti faca placere sa intri in baie, iar pentru o baie cat mai perfecta pentru momente perfecte am gasit un magazin online pentru un upgrade al baii tale:

La Savinidue am gasit mobilierul de baie Armonia, proiectat pentru a fi piesa de rezistență în orice baie, propune un concept aparte prin aspectul său curbat și modern. Este disponibil în 3 variante de configurații, 70, 100 și 140 cm lățime, și în 6 finisaje moderne: Bianco, Crema, Cappuccino, Grigio Scuro, Rovere Oro și Legno Nordico.

 In imaginea de mai sus avem finisajul Rovere Oro in cadrul colectiei Armonia, o baie amenajate in stil modern este usor de identificat, deoarece inspira eleganta si minimalism, punand foarte mult accent pe utilitate. In procesul de amenajare a unei bai in stil modern e nevoie sa folosesti cu imaginatie paleta de culori si sa pui mult accent pe iluminare, spre deosebire de amenajarile eclectice sau cele traditionale. Acest exemplu de baie moderna atrage prin simplitatea design-ului si a decorului, purtand per ansamblu imaginea spre contemporan, folosind materiale si accesorii functionale numai cu ajutorul tehnologiei actuale.
 
La Savinidue ai parte de diferite colectii care se pot potrivi pentru amenajarea unei bai intr-o casa trebuie sa fie in armonie cu restul incaperilor si sa reflecte stilul tau de viata, prin design. Daca te bucuri de o incapere mare, atunci aceasta poate sa aiba pana la trei zone functionale: zona in care se afla toaleta, zona de spa si igiena personala, unde se afla cada sau dusul si o alta zona dedicata esteticii si infrumusetarii.
In afara de aceste frumoase mobiliere pot sa mentionez ca aceasta companie are o continua schimbare a tehnologiilor de productie cu noi tehnologii cu emisii reduse sau chiar 0 iar acum doreste implementarea utilizarii de lemn FSC la nivelul intregului portofoliu de produse Savini Due, fiind urmatorul pas in aplicarea strategiei de redefinire pe care compania si-a propus-o. Pentru cei care nu cunosc, FSC® (Forest Stewardship Council®) este o organizatie independenta, neguvernamentala si non-profit aparuta in anul 1993 pentru a promova un management forestier responsabil in padurile din intreaga lume.
In conditiile de astazi cu o preocupare cat mai mare fata de natura este important sa gasim companii care iau in serios problemele existente cu privire la taierile ilegale de lemn din intreaga lume dar mai ales din tara noastra.
Si nu-n ultimul rand este o companie autohtona care produce mobila in judetul Alba, foarte important cand dorim sa sustinem economia locala, un alt mod de a contribui la acest trend ascendent din aceasta perioada.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: