Materiale de construcţii online

Acum că suntem în şantier de o perioadă ce pare că durează dintotdeauna, ştim puţin mai multe despre materialele de construcţii, şi anume ştim că un lucru e clar: când mergi cu o listă lungă la cumpărături de materiale, magazinul-depozit-labirint te absoarbe şi răpeşte pentru mai mult timp decât ai sperat. Spoiler: durează ore! Durează 4 ore mizerabile!

Când reuşeşti, cu chiu cu vai, să ajungi la capătul listei, ţi-s ochii împăienjeniţi, capul greu, ţi-e somn, sete, eşti prost dispus şi iritat de prezenţa celuilalt… sau asa sunt doar eu? Mai apoi e obligatoriu un somn, sau măcar puţin timp la orizontală, sau măcar puţină solitudine.

In all fairness, simt acelaşi lucru când trebuie să cumpăr haine, deci s-ar putea să fie doar o aversiune personală faţă de magazine. Prefer shoppingul online, because convenience!

Sidenote: Cum îţi dai seama că cineva e introvert? Du-l/o la cumpărături. Dacă se simte golit/ă de energie, e cel mai probabil introvert.

De la depozit-online.ro poti cumpăra tot felul de materiale de construcţii: bca, plexiglas, ţeavă rotundă, adeziv gresie-faianţă, fier beton, vată bazaltică, cherestea, cărămidă, ciment, rigips, inclusiv instalaţii sanitare şi mobilier de baie. 

Ideea e că găseşti o gamă variată de produse la preţuri bune, cu livrare la domiciliu (în anumite condiţii). Unde mai pui că au şi reduceri momentan. Dacă esti meserias în ale construcțiilor cu siguranță îți vei da seama că ai nimerit unde trebuie. Vei fi în lumea ta la un click distanță, ceva mai uşor dacă îți place să ai totul la îndemână fără a aştepta mult timp.

Preturile par a fi ok. Scorul total depinde de locatia adresei deoarece, cum era si de asteptat, livrarea e gratuita in zona Bucurestiului.

Mie mi-au făcut cu ochiul plăcile de rigips şi o să vă zic de ce printr-o poveste.

Îmi trebuia o jumătate de placă de rigips ca să astup un geam. Am chemat bona (cumnata), am scos soţia la o intâlnire şi ne-am propus ca la intoarcere să luăm placa de rigips. BUN până aici. La faţa locului găsim un angajat bun la suflet care taie placa în doua, incercăm să o încărcăm în maşina dar, şoc şi groază, nu încape in Ford Ka. Damn you Ford Ka!!!! Mai mică nu o putem tăia, că nu mai astupăm geamul.

Între timp, mă sună pastorul: trebuie adus un pastor în sat, e treabă urgentă ca a murit o tanti.

Ce sa fac… Nevastă, oricum placa nu încape în maşină, stai aici în parcare şi păzeşte-o, eu merg să duc omul ăsta la priveghi şi îl trimit pe frate-tău după tine (şi după plăci). Mă iubeşte încă, dar mi-a aruncat o privire criminală. Nu e sfârşitul ideal al unei intâlniri, nu recomand. Csf, ncsf.

Morala poveştii? Cumpără online ca să nu o dai în bară la întâlnire ca un nătăfleţ. Dar tot mă iubeşte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.