Masca si dezinfectant

In pandemia de acuma, nu ca am mai avut de-a face cu una, trebuie sa iesi blindat cu tot felul de accesorii la care nu te gandeai. Ca de exemplu masca chirurgicala de protectie si dezinfectantul trebuie sa le ai tot timpul la tine, si sa incerci sa te feresti de zone aglomerate ori contact cu alte persoane. Dupa descriere suna a cursa de obstacole, dar astea sunt recomandarile pentru a evita contactarea virusului.

Daca dezinfectantul stim sa il folosim, masca este un pic ambiguu daca ma iau dupa cum o poarta unii. Asa ca este bine de stiut ca masca este de unica folosinta, individuala, si se prinde cu ajutorul elasticului prevazut prin spatele urechii, cu partea metalica in sus. Dupa prindere, se pliaza partea superioara, metalica pe conturul nasului, si se acopera complet nasul si gura, avand masca perfect intinsa. Mastile permit o foarte buna respiratie, fara efort, si reprezinta o bariera eficienta in filtrarea aerului, protejand caile respiratorii.

Si schematic ca instructiuni de folosire a mastii:
1. Spalati-va pe maini inainte si dupa folosire
2. Identificati banda metalica din interiorul mastii
3. Asezati masca pe fata, cu banda metalica pe nas
4. Treceti elasticele prin spatele urechilor
5. Modelati banda metalica sa se potriveasca conturului nasului si al pometilor
6. Verificati etanseitatea mastii de jur imprejului marginilor acesteia

Ori pentru o ultra-protectie ar fi masca de protectie KN95 FFP2 cu valva pentru expiratie si 5 straturi. Forma 3D a mastii este proiectata pentru forma fetei umane, asigura etanseitatea si creste capacitatea de respiratie a mastii. Imbunatateste considerabil permeabilitatea aerului si o face mai confortabila de purtat si respirat. Masca este realizata din tesatura netesuta, un tip de material realizat din fibre sintetice legate prin procedee chmice, mecanice si termice. Procedeul de fabricatie este similar cu cel al hartiei, mici fibre de material formand o tesatura prin aglomerare care apoi este presata.

• Potrivita pentru protectia impotriva particulelor PM2.5, substantelor chimice, prafului de carbune, prafului de ciment, topirii si prelucrarii metalelor, bacteriilor, virusuri, mucegai, metale grele etc
• Material de filtrare electrostatic, eficient impotriva PM2.5
• KN95 / N95, respecta standardele internationale GB2626-2006, EN149-2001, CE si FFP2
• Blocarea prafului, polenului si altele
• Cu bucla elastica de ureche, moale si confortabil de purtat

Daca te gandesti la o alternativa la dezinfectant ca sa nu iti uzi toate obiectele pe care le folosesti, ar fi varianta unei mini lampi de sterilizare. Una dintre solutiile la indemana cand vine vorba sa stai linistit ca oarecare suprafata sau un oarecare obiect ar putea sa fie infectat cu microbi sau virusi. Am auzit de diferite aparate de dimensiuni mari pentru incaperi care se folosesc in spitale sau in propria casa, dar nu m-am gandit niciodata mai departe, ca ar fi varianta mini, pentru propriul buzunar.

Mini lampa sterilizare UV-C portabila, pentru obiecte si suprafete mici, 5W, alb

Aceasta mini lampa bactericida este potrivita pentru a steriliza suprafetele mici si diverse obiecte precum telefoane, masti de protectie, tastatura, jucarii, accesorii, bijuterii, articole vestimentare, genti, etc.  Aceasta va distruge bacteriile si va inactiva virusurile in timp foarte scurt avand o eficienta de 99%.

Lampa este foarte usor de luat cu dumneavoastra oriunde dispunand de un design compact.

-reduce riscul de contaminare, imbolnavire;

– dispune de un design compact care faciliteaza transportarea;

– distruge bacteriile si inactiveaza virusurile

– a nu se lasa la indemana copiilor;

Toate acestea le gasiti in cadrul magazinului Magline in categoria de produse: masca chirurgicala si dezinfectant. Plus multe alte produse din diferite categorii: telefoane, tablete, ceasuri, bijuterii s.a.m.d.

Detalii de contact

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: