Mai sănătos cu un storcător

Acum ceva timp am descoperit în cadrul bucătăriei mele un storcător de fructe pe care se pare nu l-am băgat în seamă până atunci. La ce să îmi trebuiască dacă eram obişnuit cu băuturile carbogazoase şi alte soiuri de lichide deloc sănătoase. Făceam parte din cei 81% dintre adulți care nu consumă suficiente fructe și legume, după cum ne arată statisticile. Încet, încet după ce ai trecut prin viaţă îţi dai seama că stilul de viaţă îţi influenţează starea generală, mai mult de atât alimentaţia este un punct esenţial în această ecuaţie a stării de bine. Primul pas în a îmbunătăţii alimentaţia, a fost cu un consum mai mare de fructe şi legume. Fructele şi legumele sunt o sursă excelentă de energie şi nutrienţi, menţin corpul hidratat, silueta şi sănătatea.

Aici a venit storcătorul care m-a ajutat să consum o cantitate mult mai mare de fructe prin stoarcerea lor. Sucurile naturale din fructe sunt excelente pentru sănătate şi fac parte dintr-o alimentaţie echilibrată. Astfel trăieşti mai sănătos, studiile stiinţifice ne subliniază că sucurile sunt antioxidante, îmbunătăţesc circulaţia sângelui, stimulează sistemul imunitar şi digestiv, dau strălucire pielii şi părului.

De multe ori prefer smoothie, care e un fel de mâncare „completă“, ce conţine fibre si antioxidanţi, în plus are un termen de saţietate mult mai lung. Mai jos un smoothie vegetarian:

De ceva timp m-am gândit să-mi găsesc un storcător mai performant şi am dat de un Storcător prin presare la rece, HuromModelul din imaginea de mai jos este Hurom HZ Alpha, şi arată foarte bine de aceea cred că s-ar integra perfect în bucătărie. Îl găsesti în Magazinul profistore.ro

M-am orientat spre acest produs pentru că are anumite atuu-ri:

  •  tehnologie avansată de stoarcere și viteză ultra-lentă de rotație care poate stoarce rădăcinoase dure, fructe moi sau frunze fără nici un fel de efort, oferind cel mai mare conținut de vitamine, minerale, enzime și fitonutrienți
  • sistem de antrenare al periilor rotative asigură omogenizare sucului și contribuie la evacuarea rapidă și eficientă a resturilor pentru un randament sporit și curățare rapidă.
  • sită din ULTEM, pentru înghețate, șerbeturi și smoothies.

La final vă las cu o altă reţetă de încercat:

Articol scris în cadrul SuperBlog 2017.

One thought on “Mai sănătos cu un storcător

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: