Mă pregătesc de scoală. Culori.

Mă pregătesc de scoală. Culori. Carte cu autocolante.

 Continui recomandările din cadrul cărților cu activități pentru copii mai mici. Astăzi vă prezint o carte cu autocolante din seria Mă pregătesc de scoală, am ales Culori, alte variante sunt: Litere, Numere, Forme, Alfabetul .

Deoarece copilul nostru are peste 3 ani am ales o varietate de cărți de activități, iar dintre cele preferate sunt cele cu autocolante. Îi place să dezlipească și să lipească cât mai mult posibil, de aceea avem o limita de pagini pe zi ca sa nu terminam toata cartea dintr-o răsuflare.

Am ales această carte pentru a definitiva învățarea culorilor prin acest tip de activitate. Când trebuie sa se concentreze și să își dea seama unde și ce culoare se potriveste în fiecare loc, copilul ajunge să le cunoasca mult mai bine, să mărească progresiv durata de timp în care se poate concentra și inevitabil își dezvoltă motricitatea fină.

E interesant pentru mine să văd progresul pe care il poate face un copil atât de mic in doar cateva zile și pot să afirm că se vede o diferență semnificativă în cele menționate mai sus.

Seria aceasta de cărți e deosebită, a apărut inițial la editura Usborne în limba engleză, fiind tradusă de editura Litera în limba romănă. Calitatea hârtiei și abțibildurilor e comparabilă cu calitatea cărților Usborne, la un preț mai mic. Noi am achiziționat-o și la reducere 50%, deci cu atât mai mult am făcut un deal bun.

Din această serie, Culorile e prima ca accesibilitate și deci prima de început, o inițiere blândă în lumea cărților de activități de care puștiul nostru abia se poate desprinde.

Dacă vă interesează acest tip de carte o găsiți la Editura Litera.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: