La Grand Cinema & More

La Grand Cinema & More, biletele de film achiziționate online sau de la automatele din cinema beneficiază de o reducere de preț. Discountul se aplică și pentru biletele de film sau spectacol cumpărate prin intermediul Cinemagia și din aplicația CityILove.

Odată ajuns la film cu un bilet cumpărat online, utilizatorul poate imprima biletul la automatele din cinema, în baza codului primit, sau poate face dovada plății direct de pe telefon, prin scanarea codului de confirmare.

În plus, platforma de achiziție online a Grand Cinema & More permite vizitatorilor să își cumpere online nu doar biletele, ci, în premieră în România, și meniurile de savurat la film. Practic, din momentul în care decid ce film vor să vadă, își pot alege data, ora, locurile în sală, dar și unul dintre cele trei meniuri ce includ popcorn sau nachos și diverse răcoritoare sau ochelarii 3D.

17620207_1852746484751680_3886462791574338087_o

Mai mult decât atât, în cinematograf exista o casă specială pentru snackuri și răcoritoare, de unde pot ridica meniurile achiziționate online, fără a mai sta la coadă.

 „Încercăm să ținem pasul cu consumatorul nostru care trăiește dinamic și intens, vrea să se simtă cât mai bine când vine la cinema și nu are timp sau energie de pierdut. Vrem să eficientizăm timpul de dinainte de film. Cu aceste noi opțiuni de achiziție online, nu facem altceva decât să oferim o experiență cât se poate de plăcută și, dacă vreți, completă clientului nostru”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Serviciul este disponibil pentru toate filmele din program, care poate fi accesat pe grandentertainment.ro.

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

În prezent, Grand Cinema & More deține singura sală de cinema din România dotată cu sistem de sunet Dolby Atmos, cea mai nouă tehnologie audio surround din lume. Cele 54 de boxe, putând reda până la 128 de obiecte audio independente, dubla proiecție 4k și cel mai mare

ecran de tip „silver screen” din țară, integrate în conceptul black box al sălii, fac din Grand Ultra destinația perfectă a unei experiențe cinematografice complete.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: