Kevin Hart: What Now?

Dintre cei mai bine platiti actori sunt cei care joaca in filme mainstream, de aceea il vedem pe Dwayne Johnsson conducand detasat. Pe alta latura gasim actori care fac bani buni pe langa rolurile din filme, cumulat depasind actorii ce se bazeaza exclusiv pe prestatia de actor. Ca de exemplu Kevin Hart  in afara rolurilor din diferite comedii face stand-up comedy. Iar faima sa de comediant ii aduce venituri uriase, iar acest documentar: Kevin Hart: What Now il aduce in prim plan intr-un spectacol de stand-up.

Iar audienta nu este una neglijabila, un ditamai stadionul ce rade la glumele lui plus niste incasari foarte mari pentru un documentar in cinematografe. Desigur succesul acestei productii se bazeaza pe un intro sub forma unei parodii la James Bond. Mai departe avem parte de o inregistare destul de plicticoasa a show-ului. Spun asta pentru ca nu mi s-a parut amuzant de nici-o culoare.

Nu stiu ce gasesc amuzant spectatorii la maimutarelile si glumele nesarate. Dar totusi inteleg ca au o “cultura” in ceea ce priveste stand-up comedy, si astfel trebuie sa mai evoluam in aceasta directie (ironic vorbind). Desigur eu va recomand doar introducerea care a fost inteligent creeata.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: