Inchideri terase, copertine si corturi

Una dintre cele mai căutate produse al sezonului rece este folia transparentă pentru închis terase. Acest produs oferă posibilitatea de a proteja de intemperii terasa sau foişorul dvs, fără a afecta luminozitatea spațiului interior. Acest plastic transparent imită sticla și protejează spațiul de zăpadă, frig, ploaie, aer, praf și oferă un climat plăcut de iarnă. Facem terase si balcoane cu aceste rulouri. Folia transparentă este o soluție ideală pentru spațiile exterioare care trebuie închise temporar. Rola de vânt transparentă nu este afectată de vântul puternic. Printre avantajele acestui sistem se numără faptul că vara poate fi rulată pe tamburul existent din interiorul cutiei pentru ca terasa să se elibereze.

O alternativa sunt si sistemele de umbrire a teraselor: copertine retractabile cu actionare mecanica (manivelea) sau electrica (cu telecomanda), marchize si umbrare terasa. Sistemele pot fi utilizate atat pentru proiecte comerciale: terase, cafenele, restaurante si hoteluri cat si pentru proiecte rezidentiale.
 Închidere pentru orice tip de terasa, balcon sau foișor în cele 3 variante disponibile ( sistem capse și butoni, rulou necasetat sau rulou casetat cu ghidaje), pentru rulourile necasetat si cele casetat punem la dispoziție acționare manuala cu manivela sau acționare automata cu motor și telecomanda . Montajul se executa pe orice suprafață din ( lemn, metal sau beton) si acoperim partea de N-V a tării. Oferim termen de garanție atât pentru rulourile transparente cât și pentru montajul făcut de noi.

Contactează-ne chiar azi pentru un calcul de preț la terasa ta, este gratuit! 0721368241 Simion Benea

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: