Importanta functiilor de dezinfectare la electrocasnice

In aceste zile nefaste ne gândim cum să ne ferim de bacterii si viruși si de multe ori aceasta sarcină cade asupra electrocasnicelor care sunt concepute pentru a oferi siguranță, prospețime și o mai bună calitate a vieții. Majoritatea oamenilor nu își pot imagina viața fără aceste aparate, deoarece aceste aparate le ușurează viața. Acestea îi ajută la spălare, gătit și alte lucrări importante de zi cu zi. Astfel indentificăm două categorii principale care le găsim in fiecare casă: mașinile de spălat și aparatele frigorifice.

Voi exemplifica anumite opțiuni pentru dezinfectare și sterilizare din cadrul gamei de produse Toshiba, menite sa îți facă viața mai ușoară si lipsită de griji. Toshiba și-a stabilit întotdeauna ca obiectiv fabricarea de aparate care să îmbunătățească calitatea vieții.

Mașinile de spălat vin cu tot felul de setări inteligente – gândiți-vă la curățarea cu abur sau la setările antialergice. Dar toți împărtășesc câteva programe cheie care vă vor ajuta să vă păstrați hainele curate.

 

Mașină de spălat rufe cu încărcare frontală Toshiba T07

 

Curățarea tamburului (drum clean) cu apă fierbinte de 90 °C poate ucide multe tipuri de bacterii și mucegaiuri, curățând cuva în același timp. Utilizarea acestei opțiuni vă ajută să mențineți mașina de spălat curată chiar și fără detergent chimic sau înălbitor. Curățarea tamburului din mașina de spălat este ideală pentru îndepărtarea reziduurilor de detergent din tambur și, astfel, pentru a evita formarea mirosurilor neplăcute. Acest lucru asigură o spălare igienică și curată și vă poate îmbunătăți rezultatele de spălare.

Ce se intămplă dacă nu cureți periodic mașina de spălat?

Reziduurile de săpun, mineralele și substanțele chimice din detergentul dvs. se pot bloca în mașina de spălat și pot crea o peliculă subțire care captează bacteriile. Aceste bacterii pot înfunda mecanismele interioare, astfel încât apa dvs. nu se încălzește la fel de mult și detergentul dvs. nu va fi la fel de puternic.

Garnitura antibacteriană conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurânduse o igienă corectă și sănătoasă.

S-ar putea să credeți că ar fi cel mai curat obiect din casă: mașina de spălat. Dar dacă aveți așa-numitul încărcător frontal, ați putea avea un teren de reproducere pentru ceva ce nu doriți. Cum se poate murdări ceva în care puneți săpun și apă practic în fiecare zi? Un sigiliu care împiedică ieșirea apei din mașina de spălat este vinovatul, aici vedem utilitatea unei garnituri antibacteriene.

Aceea garnitura poate captura condensul după terminarea spălării iar dacă nu se întreține în mod corespunzător, o pelicula se formeaza, cauzată de reziduurile din detergent, balsamurile, uleiurile și solul din îmbrăcăminte, se poate amesteca cu condensul provocând miros în interiorul mașinii. Pentru a reduce posibilitatea acumulării de reziduuri, se recomandă o întreținere adecvată.

Mașina de spălat Toshiba este unicată și funcționează perfect prin fenomenul tehnologiei The GREATWAVES inspirată de celebrul tablou japonez „The Great Wave off Kanagawa” dezvoltată pe doi piloni: Flush Wave și Cold Wash pentru a economisi timp, bani și pentru a oferi o protecție crescută hainelor dvs. Spălarea se face ușor, pentru un stil de viață fără griji, cu aceeași capacitate de spălare și uscare.

Tehnologia CycloneMix™ cu ajutorul rotorului din sertar mărește capacitatea de dizolvare a detergentului, îmbunătățind astfel performanțele de spălare. Rata de dizolvare a detergentului este crescută cu aproximativ 20% comparativ cu modelul fără CycloneMix™. Din ceea ce am mentionat anterior este foarte important sa nu avem acumulari de detergent care pot cauza unele probleme printre care favorizand aparitia bacteriilor.

Trecem la gama de aparate frigorifice Toshiba unde vreau să scot în evidență o nouă tehnologie: Plasma Pure

Dacă te întrebi de ce miroase urât în frigider? Bacteriile și mucegaiurile provoacă mirosurile neplăcute provenite din frigider. Acești microbi amenințători prosperă în zone cu umiditate. Această umiditate poate proveni din alimente vărsate, condens din frigider și umiditate din exterior. Odată ce umezeala intră, microbii vor începe să se înmulțească, preluând orice spațiu pe care îl pot obține. Când ating o masă critică, puteți începe să le detectați prezența prin mirosul din frigider.

Plasma pure produce, de asemenea, ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp.
Avantajele sunt evidente:

  • Sterilizare
  • Eliminarea mirosurilor
  • Mai multă prospețime și sănătate
  • Pure BIO cu modul de plasmă, produce ioni care neutralizează mirosurile și elimină bacteriile.

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: