Havana pe strazile Clujului

Havana Club aduce competiţia Havana in the Street, spiritul Cubei va fi recreat pe străzile unui oraş din România, o atmosfera exactă printr-un graffiti realizat de cei de la Sweet Damage Crew

Fiecare dintre noi putem da câştigătorul dintre următoarele oraşe: Bucureşti, Cluj, Sibiu, Iaşi, Timisoara şi Constanţa. Printr-un share pe facebook poţi alege inclusiv orașul în care acesta va fi realizat. În joc sunt numeroase premii săptămânale, dar și premiul cel mare: o vacanță de 5 zile în Havana pentru două persoane.

Dintre orasele amintite mai sus le-am vizitat aproape pe toate, în afară de Iaşi, fiind o alegere personală grea mai ales că va fi decisiv pentru o idee artistică foarte bună. În cele din urmă mizez pentru frumosul Cluj, care dealtfel îl vizitez cel mai des dintre toate oraşele amintite mai sus. O astfel de iniţiativă va înfrumuseţa colţisorul oraşului ales de publicul român, şi va fi un punct de atracţie inteligent creat.

Capitala Cubei, Havana, este un exemplu perfect al trecutului păstrat şi conservat în forma sa. Dacă arunci o privire peste imaginile luate din acest loc, vei descoperi un loc neatins de forma prezentă a marilor oraşe din întreaga lume. Pentru un turist ar fi o artă în a trăi pe străzile capitalei cubaneze, cu siguranţă o experienţă unică.

 

One thought on “Havana pe strazile Clujului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.