Geci si jachete barbati la moda

Fiecare persoană are un anotimp preferat sau mai multe, de aici tind să cred că se dezvoltă un anume simţ estetic în ceea ce priveste felul în care se îmbracă fiecare. Mie de exemplu îmi plac anotimpurile friguroase pentru că nu prea suport temperaturile ridicate din timpul verii sau primăverii târzii. Dealtfel născut în plină iarnă am ajuns să iubesc temperaturile apropiate iernii. De aici vă puteţi da seama că ajung să mă asortez cel mai bine cu îmbrăcămintea în astfel de conditii meteo. Dealtfel născut în plină iarnă am ajuns să iubesc toamna şi iarna. De aici vă puteţi da seama că ajung să mă asortez cel mai bine cu îmbrăcămintea în această perioadă. Mai mult de atât, sunt un specialist al familiei chiar şi pe parte feminină. Soţia acceptă sfaturi, iar cadourile ce conţin haine sunt apreciate.

Astfel vă recomand o ţinută cu stil, sau mai exact geci si jachet barbati care să se indentifice cu temperaturile preferate:

Începem cu partea de jos unde de obicei eu port ciorapi de două feluri, unul alb si unul negru pentru a amuza audienţa. De aici trecem la ghete de piele, pentru că e un anotimp ploios și devin de mare folos. Ghetele de bărbați fiind o piesă de rezistență îndelungată, care nu se demodează nici la primele semne de uzură. La următorul nivel aleg ceva deschis la culoare. La jeans de multe ori prefer o nuanță mai deschisă pentru a scoate în evidență restul îmbrăcămintei. Ce urmează este o bluză simplă, nu prea groasă ci doar potrivită si pentru temperaturile acestei primaveri. Avantajul vine atunci când se face prea cald, îți sufleci mănecile și te-ai rezolvat.

Si am ajuns si la ultima piesă care e pentru frig, o geaca cu stil. Lejer să stea pe umeri în caz că scade temperatura în mod neasteptat, ori de aruncat rapid la o parte dacă e prea cald. Geaca barbati NORTHFINDER Swenjol BU-3705SP, Bleumarin este alegerea potrivita.

Daca vrei sa optezi pentru ceva mai colorat, ceva care sa te ajute sa treci de o primavara racoroasa. Jacheta barbati hybrid 2.5 L NORTHFINDER Qilty BU-3735OR, Albastru-Rosu este alegerea perfecta.

Iar pentru o culoare clasica si o jacheta subtire, usor de purtat recomand Jacheta barbati NORTHFINDER Levi BU-3462SP, Gri.

 

 

 

Acestea 3 optiuni sunt perfecte pentru diferite ocazii dar in general se adreseaza entuziastilor unui stil de viata activ, care cauta noi experiente peste tot, de la versantii montani si partii, pana la paduri si regiunile salbatice. O imbracaminte comoda care se potriveste pentru cei care doresc sa fie imbracati lejer, sa se miste cat mai usor in plimbarile zilnice.

Iar acum vă dezvălui că alegerile sunt de pe site-ul ManiaMall unde găsesti o gamă largă de produse, inclusiv cele de mai sus.

Email:

info@maniamall.ro – informatii despre comenzi si livrari
office@maniamall.ro – informatii despre parteneriate si colaborari
contabilitate@maniamall.ro – informatii despre contabilitate si plati

Telefon:

Call Center: 0749 151 050

Program:

Call Center: 0749 151 050

Luni-Vineri: 08:00 – 17:00

Sambata – Duminica: Inchis

Comenzile plasate in site sunt tratate cu prioritate!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: