Geanta pentru un barbat asortat

Fiecare femeie cred ca vrea sa aiba la braţ un bărbat asortat, sau mai bine zis un partener bine îmbrăcat si accesorizat. Bine, să nu vorbim cum ar fi un manechin care îl imbrăcam după dorinţele noastre, dar stim bine că de multe ori bărbaţii nu pun mare preţ pe aspectul îmbrăcămintei sau al acesoriilor. De aceea întotdeauna un cadou este un prilej de a dărui ceva frumos pentru bărbatul de lângă noi.

Geanta postas se potriveste de minune cu sezonul de toamnă-iarnă ce va urma, foarte uşor de asortat cu un palton clasic. O geantă din piele naturală, rezistentă şi încăpătoare pentru o utilizare zilnică. Observăm că are un aspect simplu si elegant. În interior geanta are două compartimente încăpătoare, iar în partea din spate un buzunar cu fermoar. Pentru o utilizare simplă această geantă se inchide cu butoni magnetici.

Per total o geantă practica pentru tot soiul de situaţii din rutina zilnică: de la ieşiri romantice la treburi prin oraş.

Alesa.ro este un magazin online de genți și poșete din piele, magazin care dorește să aducă în atenția ta modele de o calitate deosebită, modele ale producătorilor români. Gențile de damă, poșetele și accesoriile expuse în magazinul Alesa.ro se vând din stoc sau la comandă, în funcție de modelul dorit.

Magazinul își propune să devină principala ta alegere atunci când vine vorba de poșete, un loc care să îți ofere bucuria cumpărăturilor de pe internet și care să-ți ofere o experiență unică de cumpărare.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.