Frigarui de la Carmangeria Moldovan

Frigăruile sunt tije subțiri de lemn sau metal cu capete ascuțite folosite ca o sugestie de servire pentru a ține bucăți mici de mâncare la grătar. Mâncărurile comune de frigărui, recunoscute pe scară largă, sunt cunoscute sub numele de kebaburi.

Un arbore lung sau tijă subțire introdusă prin bucăți de carne și alte alimente pentru a ține mai multe bucăți împreună în timp ce gătiți pe un grătar sau prăjiți pe foc. Frigăruile sunt folosite cel mai adesea la prepararea la grătar a unor alimente cum ar fi brânză (sau kebab) care înfășoară bucăți de carne și legume pe o frigăruie pentru gătit. Pe lângă frigaruiele produse din comerț din lemn sau metal, sunt disponibile și frigărui din materiale naturale. Exemple de frigărui naturale includ: ramuri de dafin pentru gătitul cărnii de vită și de porc; betisoare de scorțișoară pentru gătit pui, porc sau fructe; tulpini de lemongrass pentru pui, rață, prok, scoici, creveți și tofu; ramuri de rozmarin pentru pui, miel și creveți; și tulpini de trestie de zahăr pentru pui, porc sau creveți.
Frigarui din lemn
La grătarul cărnii folosind frigărui din lemn, este necesar să înmuiați frigăruile în apă înainte de utilizare pentru a preveni arderea. Asigurați-vă că alimentele așezate pe frigărui pentru grătar sunt tăiate corespunzător și de mușcat – cu cât sunt mai mici, cu atât mai bine.

Frigarui din lemn pre-condimentate sunt disponibile la  Carmangeria Moldovan, de unde am sa va arat cateva preparate.

Pentru rețetele de frigărui, există o carte intitulată Skewer It !: 50 Rețete pentru distracție elegantă de Mary Corpening Barber și Sara Corpening Whiteford.

 

FRIGARUI DE BERBECUT CU TAHINI

Preparat din carne refrigerat.  A se pastra la temp de 0-4 grade C.

A se consuma dupa tratament termic.

Ambalat in atmosfera protectoare.A se lasa 10 minute dupa deschiderea ambalajului.
Tara de origine carne oaie: Romania

Valori nutritionale medii pentru 100g: Valoare energetica:1223.4 kj/292 kcal;Grasimi 23.9g din care acizi grasi saturati 67.4g; Glucide:1.2g din care zaharuri 0.3g; Proteine:15.3g.Fibre: 0.04g; Sare: 1g;

Ingrediente:pulpa berbecut 88.5%, smantana 15% (lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice selectionate, proteine din lapte), tahini, sare, boia afumata, boia dulce, turmeric, piper

STICKS GRILL

Ingrediente: piept de porc fara os si soric, grasimi vegetale solide, sare, ulei vegetal, proteine vegetale hidrolizate, dextroza, condimente naturale.

FRIGĂRUI DE PUI MARINATE

Ingrediente: piept de pui refrigerat, ceapă, ardei, ulei vegetal, sare, condimente naturale. Aditivi: sirop de glucoză praf, proteine vegetale hidrolizate, conservant: acetat de sodiu, antioxidant: alfa-tocoferol, anti-aglomerant: carbonat de sodiu, dioxid de siliciu.

 Fiecare bucătărie are propria sa versiune de carne pe un băț. De ce nu? Kebab-urile oferă un pumn de aromă mare, sunt ușor de făcut și se prepară rapid. Aceste răsuciri pe kebab-urile clasice folosesc marinate, paste de condimente, frecare și sosuri pentru a aduce aromele Japoniei, Turciei, Indiei și Mexicului – pentru a numi câteva – în propria curte. Aveți nevoie de câteva indicații? Puteti incerca multe variante pentru a va convinge care frigărui sunt mai bune. Asa că pune-ți frigăruiul în această vară. Indiferent dacă doriți frigarui sărate sau de desert, sunt o mulțime de idei pentru a ne asigura că vara dvs. este plină de distracție la frigărui!

Povestea afacerii noastre este, de fapt, povestea familiei noastre. Iar asta pentru că în familie am deprins meseria de măcelar și am împărtășit secretele meșteșugului nostru. Tot în familie am decis, într-o zi de sâmbătă a anului 1994, de a pune bazele unui mic atelier de carmangerie în curtea casei noastre din Sânnicoară (Cluj).

În 2014, din dorința de a ține pasul cu vremurile și a ne diferenția de competiție, am demarat un complex proces de rebranding al companiei noastre. Acesta a avut ca rezultat nu doar o nouă identitate și schimbarea numelui din Cosm-Fan Carmangerie în Moldovan Carmangerie Sânnicoară, ci și aducerea pe piață a unui concept nou de magazin de carne. Astfel, în magazinele Moldovan există atât o zonă de vânzare de unde se pot cumpăra produsele carmangeriei, cât și o zonă de bistro, unde sunt servite preparate calde pregătite de bucătarii companiei.

Date de contact:

I.L Caragiale nr.16, Sânnicoara, Apahida, Cluj

EMAIL

delivery@cmdn.ro

TELEFON

0747051900

Harta cu localizarea fiecărui magazin și orarul

Facebook Carmangeria Moldovan

 Poți comanda de la noi dacă locuiești în Cluj-Napoca, Apahida, Baciu, Florești, Chinteni, Dezmir și Jucu.
• Facem livrări și către Ciurila și Salicea, dar o singură dată pe săptămână, în ziua de miercuri.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: