Filme mai puțin cunoscute: Good Time

Good Time cu cel mai ironic titlu pe care l-am văzut la o dramă de acest gen. Chiar dacă a fost trist m-a prins parcă în mrejele sale, posibil din cauza coloanei sonore bine integrate…oricum o poveste filmată atipic. Inevitabil atracția principală a fost Robert Pattinson chiar dacă nu a strălucit așa de fain ca în Twilight. Oricum cei doi actori: Robert Pattinson și Kristen Stewart vor să se debaraseze de trecutul lor de blockbuster dubios.

De aceea îl vedem pe Robert în proiecte independente dar cu sanse mari la diferite premii la festivaluri. Mai mult de atât, o recunoastere a criticilor de specialitate este un plus pentru o carieră de alt tip de succes în actorie. Acesta e norocos pentru că frații Benny Safdie și Josh Safdie au gândit acest film special pentru el. 

Un film atemporal care nu îți dă indicii în ce perioadă se desfăsoara acțiunea, astfel ai o senzație stranie, parcă te-ai afla într-un timp oarecare al unor personaje necunoscute. Chiar dacă vedem protagonisti pe ecran nu ni se oferă nici-un detaliu cu privire la trecutul lor si nici cine sunt. Această dublă necunoscută face special acest film.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: