Extraction-noul Jason Bourne?

În lipsa premierelor pe marile ecrane cei de la Netflix se pare că au dat lovitura cu noua lansare de pe platforma lor. Extraction e „blockbuster-ul” care îi lipsea fiecărui cinefil în această perioadă. Zic acest lucru pentru că are și un star în rolul principal, Chris Hemsworth, priceput în astfel de ipostaze. Încă un plus este faptul că abordează partea militară, un subiect  „evitat” în ultima perioadă.

Chiar dacă la nivel de scenariu nu este cel mai strălucit, reuseste să te impresioneze prin scenele de luptă bine coregrafiate. Dacă te uiți la oameni din spatele acestui film o să vezi mulți din realizatorii filmelor Marvel: Joe Russo scenarist, Sam Hargrave (cascador Avengers) regizor și desigur Chris Hemsworth ca actor și producător.

Chiar dacă se spune că ar fi John Wick înarmat până-n dinți, unde avem scene asemănătoare ca luptă, eu consider că a r fi noul Jason Bourne. Finalul este lăsat în dubiu chiar în perspectiva de a exista o continuare dacă le va place cinefililo noul personaj, regizorul spunea ceva de genul că lasă la latitudinea noastră. Dacă va avea succes pe platforma de streaming cred că vom vedea și o parte a doua.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: