Experienta unei bai potrivite

De multe ori ne confruntam cu zile obositoare si situatii stresante, iar la finalul ei cautam sa ne relaxam sau se ne odihnim cat mai bine. Aceasta este un mod de reincarcare cu energie, sa ne gandim ca la un telefon, ca sa ai baterie trebuie pus mereu in priza, iar sursa noastra este relaxarea. Una dintre cele mai bune metode de relaxare este sa faci o baie sau un dus pentru a te detensiona cat mai bine.

O necesitate inca din primele zile ale vietii care se poate transforma intr-un remediu pentru corp si suflet. Va povesteam despre prima baita a bebelusului nostru si cat de important este mediul ambient, temperatura si sentimentul de siguranta si relaxare. Experientele placute din joaca in baie din copilarie se reflecta si mai departe in viata de adult. Acel adult care tanjeste de multe ori dupa astfel de momente placute.

Dar de multe ori nu avem parte de experienta dorita dat fiind unele probleme din baia noastra. Putem enumera cateva dintre ele: temperatura ambientala mai joasa din cauza gresiei si faiantei, fluctuatie in privinta apei calde, lipsa unei cazi sau unei cabine de dus, debit scazut al apei s.a.m.d. Rezolvarea de multe ori este costisitoare ori nu ne chinuim prea mult sa imbunatatim situatia.

In situatia noastra cred ca am rezolvat multe din probleme dupa cum urmeaza:

  1. incalzirea in pardoseala mentine o temperatura placuta la picioare dar si ambiental
  2. am ales o cabina de dus de tipul walk-in in locul unei cazi de baie, oricum copilul are cadita lui separat.

Ceea ce a ramas de rezolvat ar fi:

  1. un cap de dus in tavan care sa te spele cum trebuie, din alea cat o umbrela daca se poate
  2. o baterie cu termostat care sa mentina o anumita temperatura.

Pentru o baie cat mai perfecta pentru momente perfecte am gasit un magazin online pentru un upgrade al baii tale:

NeaKaisa este un brand construit din pasiunea pentru combinatia intre frumos si util. În 3 ani de activitate și peste 15.000 de clienți cu peste 18.000 comenzi, NeaKaisa a crescut treptat până la peste 9.500 de produse disponibile din categorii variate – de la vase de toaletă, lavoare, căzi și baterii baie & soluții complete de amenajare casă, până la întreținere grădină – generatoare, freze de zăpadă și compresoare. 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.