Experienta cu noul detergent Lenor

Cand vine vorba de spalarea hainelor cu siguranta fiecare dintre noi are anumite preferinte: de la un miros anume oferit de o marca anume, program de spalare cu o anumita cantitate de detergent si balsam pana la alte mici detalii. Pentru ca este o activitate pe care nu ai cum sa o eviti ai o anumita experienta care poate fii buna sau rea. Poate fi o reactie de genul: iar s-au adunat o gramada de haine ori o faci din placere.

Diferenta cred ca o face rezultatul final, ceea ce iese din masina de spalat, daca scoti o tura de haine si miroase excelent cred ca abia astepti sa le intinzi in casa si nu afara. Ca de exemplu in ultima vreme am renuntat la balsam sau am folosit ceva foarte ieftin, am lasat in seama detergentului slujba de a da miros. Desigur m-am obisnuit cu un miros neutru, oricat de bun e detergentul nu poate inlocui balsamul.

Dar a venit vremea schimbarii dupa ce am testat noul detergent Lenor impreuna perechea sa de balsam. Stii momentul ala cand umbli prin casa sa dai la toti sa miroase ceva ce crezi ca miroase foarte bine? Asta faceam eu inainte sa intind rufele. Am fost surprins de prospetimea care o ofera si mirosul persistent dupa uscare.

Noul detergent Lenor il gasesti in doua perechi de nedespartit:

  1. Detergentul capsule Lenor Allin1 PODS Spring Awakening si balsamul Spring Awakening a fost creat pentru a lucra in armonie perfecta. Cu o nota seducatoare de flori de primavara.
  2. Perechea Lenor detergent Allin1 PODS Gold Orchid si balsamul Lenor Gold Orchid ofera un parfum elegant de vanilie.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: