Experienta carantinei in pandemie – supravegherea

Anul acesta a fost unul atipic pentru mine, dar ma gandesc ca pentru fiecare dintre noi. Aceasta pandemie ne-a dat peste cap planurile, viata de zi cu zi, relationarea cu ceilalti si multe alte lucruri pe care posibil sa nu le sesizam. In ultima vreme vizionez filme si mi se pare foarte ciudat ca personajele nu poarta masti si nu se feresc unii de altii. Din aceasta perspectiva ma gandesc ca sunt destul de afectat de schimbarile prin care trece aceasta societate.

Daca in primavara am fost toti izolati la domiciliu eu am avut o experienta soft si mi s-a parut ca nimeni ar putea sa ma verifice ceea ce fac. Am umblat aproape in fiecare zi la serviciu si nu am fost oprit niciodata de politie sau organele de control. Desigur nu am umblat de-a brambura ci chiar am incercat sa reduc cat mai mult contactele cu ceilalti. Acum in toamna am fost carantinat 2 saptamanii dar am avut aceiasi senzatie in ceea ce priveste supravegherea, abia dupa o saptamana a venit domnul politai sa vada daca stam acasa.

Cred ca e doar o senzatie de-a mea si nu cred ca se intampla peste tot astfel de cazuri, oricum nu va povestesc si despre experienta cu virusul ca apoi nu o mai luati chiar deloc in seama toata aceasta pandemie.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: