England is Mine (2017) – biopic Morrissey

De când mă stiu nu-mi plac musicalurile dar accept foarte repede filmele despre cântăreți și cariera lor în devenire. De la Sing Street încoace n-am mai pomenit film așa de bun, unde ascensiunea în lumea muzicii începe în locuri nebănuite. England is Mine este un film biografic care îl are în vizor pe cântărețul Steven Patrick Morrissey la primii pași în cariera de artist.

Este printre filmele necunoscute ale anului trecut, dar cu siguranță se v-a face cunoscut în dreptul faniilor de pretutindeni a cântărețului. Un portret al lui Morrissey setat în anii 70 în orașul Manchester chiar înainte de a deveni solist în trupa de rock alternativ The Smiths. Pe lângă detaliile biografice expuse într-un mod artistic (nu stiu părerea sau implicare artistului) pot spune că vei avea parte de muzică bună, desigur dacă îți place creațiile muzicale din aceea perioadă.

Ca și orice alt artist Morrissey a căutat mai întâi să fie cât se poate de original înainte de a ieși pe piață, de aceea vom vedea un proces artistic interesant și în același timp de multe ori ezitant. Jack Lowden e cel care îl înterpretează foarte bine, dealtfel un actor în ascensiune, îl puteți vedea și în filmul Dunkirk.

 

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: