Dulap pentru masina de spalat

Daca esti in cautarea unei solutii de depozitare pentru spatiul de deasupra masinii de spalat, din pacate vei descoperi ca optiunile “de-a gata” sunt putine, adica sunt doua la numar.

Bineinteles poti mesteri niste rafturi, adapta un cabinet de bucatarie, sau poti sa iti faci la comanda piesa de mobilier potrivita spatiului tau.

In comert am gasit doar doua dulapuri pentru masina de spalat: la Ikea si la Kaufland.

Ambele dulapuri au aceasi inaltime si acelasi principiu, dar cel de la Ikea este mai adanc (38 cm) fata de cel de la Kaufland (27 cm), iar ca si compartimentare e mai bine gandit. Cel de la Ikea are o singura polita, deci doua rafturi, dar poti sa achizitionezi polite separat daca iti e necesar. Cel de la Kaufland are 4 etajere si din pacate toate sunt fixe.

Cel de la Ikea e disponibil pentru achizitie in magazinul din Bucuresti sau online cu taxa de transport 59 de lei daca locuiesti in mediul urban sau km 0, iar cel de la Kaufland apare in magazine ocazional.

Ca si pret, cel de la Ikea costa 290 de lei, iar cel de la Kaufland 160 de lei.

Il voiam pe cel de la Ikea, dar chiar 350 de lei mi se parea cam mult. Asa ca am asteptat sa apara in Kaufland dulapul minune, apoi am luat decizia sa fac dulapul la comanda si apoi am amanat si pana la urma… m-am dus intr-o zi in Kaufland dupa sfecla rosie si am vazut dulapul… Statea acolo singur la reducere. Pfuai. 80 de lei. Sold. Ce sa zic, m-a convins dulapul asta.

Asamblarea a durat mult. Tot timpul instalarii am comentat si mormait. Instructiuni proaste, material prost, dulap zgaltaitor… sigur cu cel de la Ikea nu aveam problema asta. Chiar imi place sa asamblez chestii, dar dulapul asta m-a deprimat. Strangi suruburile si se sifoneaza PAL-ul. Apoi mesterul Ionut l-a fixat in perete si toate problemele au disparut.

Arata bine, e solid, fix si…. hopa. Am pus invers placa.

Nu-i bai, adauga perspectiva baii, face atmosfera de spa.

Spatiul de depozitare adaugat e fenomenal, in sfarsit nu mai sunt maruntisuri imprastiate pe gresie. Totul e ordonat, ceea ce ma binedispune de fiecare data cand intru in baie.

Singura problema ar fi ca nu pot pune in picioare detergentii pentru baie. Ma deranjeaza deoarece deasupra masinii de spalat e locul IDEAL pentru detergenti, nu?

Asa… i-am pus in celalalt dulap, cel pe care am planuit sa il pastrez pentru produsele de corp.

Per ansamblu, cred ca targul a fost foarte bun: baia e organizata, eu sunt fericita ca totul e la locul potrivit (am o problema… nu glumesc) si am cheltuit nici o patrime din cat as fi cheltuit cu celalalt dulap.

Dar cred ca daca prinzi momentul cand este reducere Ikea family si locuiesti in Bucuresti, se merita sa iei dulapul Lil.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: