Detoxifiere si cresterea imunitatii

Detoxifierea (adesea scurtată detoxifiere și denumită uneori curățarea corpului) este un tip de tratament cu medicină alternativă care are ca scop eliminarea organismului de toxine – substanțe despre care s-au acumulat în organism și au efecte nedorite pe termen scurt sau lung – efecte pe termen lung asupra sănătății individuale. Activitățile asociate în mod obișnuit cu detoxifierea includ dietele, postul, consumul exclusiv sau evitarea anumitor alimente (cum ar fi grăsimi, carbohidrați, fructe, legume, sucuri, ierburi sau apă), curățarea colonului, terapia de chelare și îndepărtarea umpluturilor dentare care conțin amalgam.  Fie că îți continui stilul de viață sănătos sau alegi să faci o schimbare, cea mai bună strategie pentru a-ți menține starea de bine a organismului este să te hrănești cu preparate proaspete, naturale și sănătoase.

Cele mai recomandate si mai folosite alimente pentru o detoxifiere corectă sunt smoothie-urile si sucurile presate la rece:

Un smoothie este o băutură făcută din fructe și / sau legume crude în formă de piure, de obicei folosind un blender. Un smoothie are adesea o bază lichidă, cum ar fi apă, suc de fructe, lapte de plante și, uneori, produse lactate, cum ar fi lapte, iaurt, înghețată sau brânză de vaci. Smoothies se pot face folosind alte ingrediente, cum ar fi gheață zdrobită, îndulcitori (miere sau zahăr), oțet, pudră de zer, ciocolată sau suplimente nutritive, printre altele, la alegere personală.

Ca produse care folosesc în mod obișnuit fructe sau legume crude, smoothie-urile includ fibre dietetice (de exemplu, pulpă, coajă și semințe) și astfel sunt mai groase decât sucul de fructe, adesea cu o consistență similară cu un milkshake. Smoothie-urile, în special „smoothie-urile verzi” care includ legume, pot fi comercializate persoanelor conștiente de sănătate pentru că sunt mai sănătoase decât laptele.

 

Smoothie Green Express

Mango are enzime digestive implicate în metabolismul proteinelor, iar prin conţinutul ridicat de fibre previne constipaţia. Castravetele are extrem de puţine calorii, şi, ca orice produs vegetal, este total lipsit de colesterol, fiind ideal în dietele de slăbit. Castravetele conţine enzime specifice care ajută metabolismul şi procesul de digestie, dar este şi o sursă bogată de vitamine, C, A si vitamine din complexul B.

Sucul presat la rece se referă la sucul care folosește o presă hidraulică pentru a extrage sucul din fructe și legume, spre deosebire de alte metode, cum ar fi centrifuga sau melcul unic. Presarea la rece a legumelor și fructelor este metoda cea mai eficientă de a extrage din acestea maximum de nutrienți și enzime, reducându-se în mare măsură procesul oxidativ.

Fără pasteurizare sau procesare la presiune înaltă (HPP), sucurile presate la rece pot fi păstrate la frigider timp de până la trei zile, când are loc degradarea fitochimică și a micronutrienților. Unele storcătoare folosesc tehnologie care ajută la întârzierea oxidării, ceea ce poate permite depozitarea puțin mai lungă în frigidere. Acest tip de suc a fost produs comercial de zeci de ani, dar a devenit mai frecvent în unele țări începând cu anul 2013.

Iron Booster

Volum: 250 ml, 1000 ml
Ingrediente: sfeclă roşie, morcov, lămâie, apio, baby spanac, spirulina
Valoare energetică la 250 ml: 105 kcal

Eşti mereu in mişcare?

Ofera-ţi un concentrat de energie si viaţă pură! Morcovii sunt surse excelente de compuşi antioxidanţi şi cea mai bogată sursă vegetală de provitamina A, cunoscută şi sub denumirea de caroten. Lămâia, spanacul şi sfecla iţi vor asigura vitamina C, iar pentru un efect amplificat am adăugat la final o linguriţă de spirulină. Un mix bine echilibrat pentru un suc special care conține esența aventurii de a fi dinamic, determinat si sănătos.

 

 

RokadaLife promovează un stil de viață sănătos, echilibrat și cu efecte benefice pe termen lung.

 

 

Contact:

STUDIO RokadaLife

SC NATURAL HEALTH SRL
J01/452/2019
CUI: 40594182

Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 111

email: rokadalife@gmail.com

tel.: +40 372 902745

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: