Descopera proiectele de arta online

Expo Arte și MARe prezintă online lucrări din colecția permanentă a muzeului

Centrul Cultural Expo Arte se alătură demersului ”Una pe zi” lansat de Muzeul de Artă Recentă – MARe, într-un parteneriat care are ca scop să prezinte publicului, în regim online și gratuit, lucrări din colecția permanentă a muzeului.

Seria „Una pe zi” prezintă zilnic câte o lucrare din colecția permanentă a MARe, însoțită de un text conceput special pentru această serie de către curatorii muzeului. (citește mai multe pe site)

 

Albumul expoziției #Maitec – Lemn Aur Lumină poate fi răsfoit online

În această perioadă în care cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi și cei dragi este să stăm acasă, vă invităm să răsfoiți online albumul expoziției #Maitec – Lemn Aur Lumină.

Veți descoperi fotografii cu lucrări ale celor patru artiști din familia Maitec, care au fost expuse la Muzeul Național de Artă al României în perioada 31 octombrie 2019-29 martie 2020. (citește mai multe pe site)

Caietele de bune practici constructive ”Catalog București”, disponibile online

Acum puteți să răsfoiți online caietele de bune practici constructive ”Catalog București”, pe care le-am tipărit în parteneriat cu Asociația ARCEN.
Broșurile conțin fotografii cu unele dintre cele mai frumoase clădiri din București, dar și recomandări constructive în vederea creșterii valorii proprietății în armonie cu spiritul locului. (citește mai multe pe site)

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: