Decoratiuni living pentru un aspect luxos

Cine nu iubește luxul? Dacă ați fi dat șansa de a vă moderniza casa și de a crea un stil luxos, de unde ați începe? Mulți oameni optează pentru sufragerie/living, deoarece își petrec cel mai mult timp acolo și este ideal pentru a-ți impresiona oaspeții și familia. Cu toate acestea, decoratiunile de lux sunt destul de scumpe. Pe de altă parte, puteți folosi diferite trucuri pentru a vă moderniza interiorul camerei de zi și pentru a crea stilul luxos la care ați visat întotdeauna, fără a cheltui o averea. Nu crezi că este posibil?

Sporiți-vă designul interior cu decoratiuni living și creați camera de zi pe care o veți iubi.

Pentru a implementa o piesă de vârf la buget, luați în considerare utilizarea unei oglinzi mari sau a unui candelabru. O singură piesă este suficientă pentru a face camera să arate luxos, dar nu kitsch. Deci, alegeți cu înțelepciune. Dacă aveți un spațiu mai mare, candelabrul este o opțiune bună. Pe de altă parte, ar arăta ridicol într-un living mic. În loc de asta, optează pentru o oglindă mare, cu lungime completă, care îți extinde vizual spațiul. Va crea o iluzie optică a unui living mai mare și mai scump.

Oglinda decorativa perete polirasina maro vintage
Fie că aveți sau nu mobilier scump în sufragerie, nu contează dacă îl veți lăsa fără accesorii. Accesoriile și decorul sunt cele mai importante părți ale oricărui living. Îți fac camera de zi să se simtă ca acasă și adaugă atingeri personale de care are nevoie fiecare design interior. Așadar, nu ascultați acele reviste scumpe de design interior care vă spun ce accesorii să încorporați, adăugați accesorii care se potrivesc cel mai mult nevoilor dvs. O vaza drăguță sau plante minunate în ghivece sau chiar perne moi sunt toate opțiuni minunate. Potrivește-le cu paleta de culori și ai creat o atmosferă minunată în casa ta. Nu uitați de lumânări și pături pentru o după-amiază confortabilă de weekend. Este un upgrade pe care oricine și-l poate permite.
Vaza decorativa ceramica alb gri Flowers
După cum puteți vedea, puteți crea un living frumos și luxos fără a cheltui o avere. Doar actualizați unele dintre urmatoarele elemente: mobilier, decor și accesoriile existente pentru a crea efectul care va lăsa pe toată lumea uimită. Nu uitați să adăugați detalii personale și finisaje care să vă facă casa să se simtă caldă și primitoare. Începeți să vă îmbunătățiți spațiul, iar camera de zi luxoasă și practică este la doar câțiva pași distanță.
Nimic nu se compară cu un living amenajat de poveste, cu un decor în care să te simți atât de bine și care să-ți amintească de clipele relaxante și hazlii petrecute alături de familia ta sau de momentele de calitate pe care le-ai avut alături de oaspeții tăi dragi. În living adăpostim obiecte care înfrumusețează spațiul, de la pernuțe confortabile, la sfeșnice seducătoare, la cutii inventive de depozitare a obiectelor pe care nu le dorim la vedere și până la acele accesorii care nu au neapărat și un rol utilitar. Îți propunem o serie de produse decorative cu inserții creative, în nuanțe atât neutre, cât și viu colorate, în stil clasic, retro sau modern, pentru ca orice spațiu să-și găsească detaliile prin care să farmece deopotrivă locuitorii și vizitatorii. Cumpărături inspirate!
 

Contact:

  • str. Alessandria, nr. 4 Alba Iulia, România
  • +(40) 0749 062 865
  • office@decorer.ro

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: