De unde dai restart la energie?

Suntem într-o perioadă de schimbări la nivel energetic în România. Consumatorul de rând îşi poate schimba furnizorul de energie electrică în funcție de preferințe. Mai exact în acest an se produce liberalizarea pieței de energie si gaz.

“Liberalizarea, din punct de vedere legal, este în funcţiune din 2007. Din 2007, orice consumator, industrial sau casnic, avea dreptul să-şi aleagă furnizorul şi să-l schimbe. Totul a avut un trend crescător, până la 60%, şi apoi s-a plafonat. ANRE a dorit cumva să accelereze această liberalizare şi a luat o hotărâre să facă o liberalizare în trepte”, a comentat preşedintele Asociaţiei Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER), Ion Lungu.

Liberalizarea totală a preţurilor energiei electrice pentru populaţie ar putea aduce în 2017 facturi mai mici şi servicii noi. Asa că fiecare cred că e în căutare de energie mai ieftină sau gaz mai ieftin la factura ce ne asteaptă în fiecare lună.

EȘTI PREGĂTIT PENTRU O NOUĂ EXPERIENȚĂ DE FURNIZARE?

Restart energy este un furnizor de pe piata libera de luat in seama. La ei vei găsi o ofertă tentantă ca furnizor de energie si gaz.

Toti utilizatorii care opteaza pentru schimbarea furnizorului de energie si gaz in perioada campaniei de mai sus primesc gratuit un set de 3 becuri cu LED si participă automat la tragerea la sorti pentru un telefon iPhone7.

Asa că vă enumăr mai jos câteva beneficii:

1. Preturi mai mici.

2. Instalatia de electricitate si gaz ramane aceeasi.

3. Schimbarea furnizorului este complet gratuita

4. Customer care cu multiple canale de contactare: TelVerde gratuit, Whatsapp, Facebook Messenger, Chat online si numere de urgenta disponibile 24h.

5. Nu te îngrijorezi de problemele la reteaua de distributie pentru ca îi poți suna 24h din 24 pentru a intermedia problema intre tine si firma de distributie.

6. Garantia de satisfactie este asigurata la Restart Energy: contractul tau de furnizare iti da libertatea de a te razgandi oricand, fara sa dai explicatii.

7. Servicii de asistentă la rețeaua de electricitate si gaz natural prin parteneri autorizati cu 25% reducere.

8. Partener Lyoness, primești Cashback si shopping points cu plata fiecarei facturi!

Mie mi se pare că sunt destule motive pentru a da restart la energie.

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: